met behulp van de online stopwatch als een desktop applicatie

Terwijl het doen van onderzoek voor een project die betrokken benchmarking, besefte ik dat ik de tijd had een goede stopwatch de resultaten … dat is wanneer ik een website die doet precies dat gevonden, en doet het heel goed. Om het nog makkelijker te maken, kunnen we het te lanceren als een desktop applicatie.

Om te beginnen, moet u al Google’s Chrome-browser geïnstalleerd, zoals we de ‘Snelkoppelingen maken’ functie zal gebruiken om de website te lanceren in een venster op zichzelf, het nabootsen van een desktop applicatie.

Het creëren van de Application Shortcut

Openstellen Chrome en blader naar http://www.online-stopwatch.com/large-stopwatch/ en klik dan op het pictogram aan de rechterkant van de adresbalk, te kiezen voor “Snelkoppelingen maken …” in het menu.

Je zult een keuze van waar je de snelkoppelingen te krijgen, en klik vervolgens op de knop OK om door te gaan.

Op dit punt heb je een pictogram voor de Online Stopwatch hebben. Het pictogram kwaliteit is niet zo groot bij grotere maten, maar het ziet er goed uit in de snelle startbalk tenminste.

Nu wanneer u het open te stellen, krijg je wat lijkt op een desktop applicatie, maar het is niets meer dan een aangepaste browser met een speciale snelkoppeling.

U kunt deze functie van Google Chrome gebruiken om een ​​website te zetten in een “desktop” toepassing … tal van mogelijkheden.

We kunnen snelkoppelingen naar websites in Google Chrome te maken, kunnen we snelkoppelingen om websites te maken in elke browser, zoals Fireox of IE voor die kwestie resize browservensters en sleep de favicon van de website om desktop.That is het snelkoppeling voor de website wordt gemaakt.

Dat is een mooi idee met de sneltoets – maar ik denk dat, is het makkelijker, download de applicatie van deze site. De “online-stopwatch.exe” draait zonder installatie – op dezelfde wijze als in de browser.

Best “geeky” groeten uit Duitsland

Nuttige toepassing –

Deze kleine tool kan zeer nuttig zijn voor atheletes die graag trainen op hun eigen en bijhouden van hun vorderingen met sprints en andere gebeurtenissen die boven zijn in een paar seconden.

Een ontbrekende stuk zou al een goedkope apparaat om draadloos te starten en stoppen van de online stopwatch zijn. Iets dat niet menselijke fouten teweegbrengt en is snel en gemakkelijk te gebruiken.

Een sensor of schakelaar die als de benen van de loper pas wordt geactiveerd door zou goed werken.

Is er een soort van sensor / schakelaar die al die er zijn die goed werkt en kost niet veel geld?

alleen een gedachte

Atleten hebben al kleine computers die ze dragen op hun polsen voor dit soort functie. De enige reden die ik kan bedenken om een ​​stopwatch op uw computer zou zijn om te zien hoe snel je kunt dubbelklikken. Iedereen beat.116?

Niet al te zeker wat je het voor nodig zou hebben, tenzij het was hotkey gecontroleerd – dan misschien om de tijd hoe lang verschillende apps te nemen om op te starten … maar dat is niet iets wat de dagelijkse gebruiker zou moeten doen.

DocPaul, bereikte ik 108 na ongeveer 5 minuten =] – iedereen tegenop?

DocPaul –

Bedankt voor de suggestie, maar die kleine computers die ze dragen op hun polsen zijn voor het uitvoeren van de afstand evenementen.

Je kunt ze niet effectief gebruiken om tijd te sprints of voor alles wat nauwkeurigheid van minder dan een seconde nodig heeft.

Ik denk dat de meeste spoor atheletes en coaches zou u dankbaar zijn voor het seizoen als je ze waar je een apparaat dat eerder werd vermeld te krijgen kon vertellen ..

0,55 niet moeilijk

Als u gebruik maakt van chroom 8 wat je nodig hebt om naar de sleutel bar-opties van de applicatie te creëren zullen er

De blaster rifles in de originele Star Wars trilogie zijn sterk gebaseerd op het ontwerp van de Sterling machinepistool dat werd gebruikt door de Britse strijdkrachten tot 1994. In sommige scènes, de acteurs eigenlijk afgevuurd echte Sterling geweren met zichtbare mondingsvlam uit de plano rondes.