ja, elke freeware download site bedient crapware (hier is het bewijs)

Toen schreven we over wat er gebeurt als je de top tien apps van CNET Downloads installeren, ongeveer de helft van de reacties waren van mensen die zeggen: “Nou, je moet downloaden van een betrouwbare bron.” Het enige probleem is dat er niet een freeware te downloaden site die vrij is van crapware of adware. En hier is het resultaat van ons onderzoek om het te bewijzen.

We waren niet in staat om een ​​enkele freeware download site dat niet dan wordt de notering bundleware awfulness te vinden, en terwijl een paar van hen proberen om het juiste te doen en waarschuwt u wanneer er iets is gebundeld, het is gewoon niet goed genoeg. Niemand leest de kleine lettertjes, net als niemand leest de installateurs wanneer zij door middel van klikken.

En sommige van deze installateurs zijn uiterst lastig. Ze bewegen de knoppen rond. Ze veranderen de tekst of, in sommige gevallen, ze maken het precies zo uitzien als een algemene voorwaarden scherm. Ze kapen browsers, plaatst advertenties, en ze gebruiken zelfs verborgen diensten met een diepe donkere API-functies. De nieuwste trend is duwen lookalike exemplaren van Google Chrome met adware gebundeld rechtstreeks in hen.

We gaan gewoon om te gaan door de lijst met de mooiste bezienswaardigheden en illustreren alle crappy adware awfulness dat wordt gebundeld. Omdat het feit is dat iedereen het doet tot op zekere hoogte door het verstrekken van downloads die deze onzin bevatten – de ergste overtreders zijn het toevoegen van hun eigen installeren wrapper om ervoor te zorgen dat je gestraft. Merk op dat we het niet over Ninite (die we raden) in dit artikel, want dat is niet zozeer een download site want het is een dienst om software te installeren, terwijl het overslaan van de crapware.

Freeware is niet echt gratis software, en we allemaal betalen voor het nu.

We hebben niet echt nodig om onder meer dit omdat we al onder wat er gebeurt als u downloaden van hen, maar hey, het was een leuke reis door het slijk der gruwelijkheid. Ze blijven nog steeds de koningen van gebundelde onzin. We horen ze misschien John Edward en Justin Bieber uitdaging volgend jaar voor de grootste douche in het universum award.

Deze site is een gruwel en moet vanaf het internet worden verwijderd. Het is eigenlijk waarschijnlijk erger dan Download.com – bijna alles in hun top downloads lijst is een scammy nep scareware toepassing die schreeuwt over uw pc wordt verbroken, zelfs al is het een verse installatie.

En dan zijn ze het verpakken van hun vreselijke crapware wrapper op de top van het, die uw browser kaapt, injecteert advertenties overal, en installeert nog meer crapware. Iemand zou moeten schamen. Misschien Download.com zal enige concurrentie voor die prijs hebben na alles.

En ja hoor, het eerste wat we gedownload off FileHippo opgenomen gebundeld onzin en de vreselijke Vraag werkbalk en vervolgens het volgende scherm geprobeerd om een ​​aantal Search App, en de volgende een weer checker, en het volgende te installeren geprobeerd om dezelfde scammy nep installeren registry cleaner die Download.com probeerde ons de stok met. Dat is vier stukken van crapware voor de prijs van één! Waarom kon ze niet gewoon houden ons met de verschrikkelijke trovi adware en het over met?

De echt vervelende met deze bijzondere is dat op elk scherm, maar de volgorde van de knoppen en wat ze zeiden veranderd, zodat u niet alleen moest echt zorgvuldig te lezen en verwijder het vinkje dingen, maar je moest iets anders op elke pagina te doen.

We hadden een heleboel mensen vertellen ons dat Softpedia is een goede plek om dingen te downloaden van. Dus we geklikt op een link voor Unlocker uit hun homepage, en meteen kregen we te horen dat de Delta Toolbar is populair en het maakt browsen en sneller en gemakkelijker zoeken! Jongen zijn we missen iets.

Om eerlijk te zijn, wayyyy neer op de onderkant van de pagina doen ze je vertellen dat het ad-ondersteund en dat u voorzichtig moet zijn. Omdat we allemaal graag elk woord op een pagina te lezen voordat u met die app die we echt wilden downloaden. Oh, dus deze pagina is auteursrechtelijk beschermd voor 2015? Goed om te weten. Alle rechten voorbehouden? Nu kunnen we veilig het tabblad te sluiten.

Vreemd dat Delta toolbar niet te installeren, ook al hebben we geprobeerd om. Dat is jammer, want ik wilde zien hoe erg het is.

We waren aangenaam verrast dat SnapFiles zet een bericht hoger op de pagina – als je eenmaal klikken om de toepassing te downloaden – maar net als de rest, zijn er tal van crapware bundeling apps te worden gehouden.

Deze geïnstalleerde allerlei dingen, maar de kicker was een Chrome-lookalike genaamd “Safer Browser” dat is letterlijk een versie van Chrome, dat is eigenlijk niet Chrome en dwingt je startpagina en zoek naar Yahoo. Iedereen die je dwingt om te gebruiken het waardeloze Yahoo search is in principe leuren malware.

We hebben gemerkt dat de nieuwste trend is het creëren van nep-versies van Chrome met adware wordt gebundeld met hen.

Deze site is raar, omdat ze niet echt downloads bieden, maar ze koppelen aan de directe download links op andere sites. Dus ze hebben geen manier waarborgen van de kwaliteit helemaal niet, want die site alleen de bestanden konden vervangen crapware installateurs.

Het andere probleem is dat de helft van de downloads geen installateur … het is gewoon a.JAR bestand of a.XPI bestand of iets dergelijks. Dus terwijl ze niet leveren crapware op elk ding, ze zijn ook niet erg gebruiksvriendelijk ook niet.

NoNags is een software download site die gaat tot het uiterste om spyware en adware-gratis downloads bieden … voor hun betalende leden. Voor iedereen anders, moet je klikken op een link van de originele website, die vaak zal worden vervangen door crapware bundeling onzin om te downloaden.

We moeten deze jongens complimenteren, want we werden rondsnuffelen merkten we dat ze eigenlijk pakte een groot deel van de download links naar spullen die is gegaan naar de donkere kant. Maar het duurde niet erg lang om iets dat is het bundelen van crapware te nemen.

Dus als je wilt betalen voor een lidmaatschap, kunt u een aantal freeware dat is gecontroleerd op spyware te krijgen. Of je kan gewoon geld te besteden aan de kwaliteit betaalde software en help een programmeur te betalen van zijn rekeningen.

Net als iedereen, heeft SourceForge nu toegetreden tot de donkere kant, en ze zijn het verstrekken van downloads met gebundelde nonsense het kader van een programma dat ze DevShare noemen. Gelukkig is het opt-in, zodat het project eigenaren moeten het eens zijn om het te doen, en we kunnen zelfs nog meer dankbaar dat niet iedereen heeft gedaan, maar op basis van wat we elders hebben gezien, het is slechts een kwestie van tijd. De mensen achter FileZilla hebben niet de open source geest, blijkbaar, want ze besloten om te kiezen voor crapware advertenties.

Ze beweren ook om te filteren door middel van de aanbiedingen en bieden alleen non-malware, maar op basis van wat we hebben gezien, is de definitie van malware is een grijs gebied.

De bundel installer ook vreemd toegang tot al uw browser cookies van al uw geïnstalleerde browsers. We zijn niet zeker wat er met dat.

Dus als je ziet “Installer Enabled” op een SourceForge download, betekent het dat je op het punt om te worden gestraft voor iets zijn.

Merk op dat de screenshot in de eerste foto een tijdje geleden werd genomen en de op het moment van schrijven van dit artikel, de installateur geen actuele aanbiedingen te laten zien, hoewel we zijn benieuwd of dat is omdat we draaien in een virtuele machine. We testen te houden.

We hadden meer geeks schrijven in het verdedigen van Majorgeeks als een betrouwbare bron dan elke andere site, dus we waren echt de hoop dat ze het een site die geen gebundelde crapware toestaat zou zijn. Helaas, dat is niet het geval. Het eerste wat we gedownload – enkele domme screensaver – Inclusief vier stukken van echt verschrikkelijk crapware, waaronder twee die adware zoals ShopperPro en BoBrowser dat iets meer dan je systeem te maken gehad.

Het is vermeldenswaard dat als je weet waar je moet kijken, Majorgeeks doet eigenlijk je vertellen welke items bevatten gebundeld crapware, omdat ze de licentie als Bundleware voor die verschrikkelijke items. Ze hebben ook een bericht in rode tekst in de beschrijving van het item dat het adware bevat, hoewel net zoals Softpedia, het is te ver naar beneden op de pagina.

We eigenlijk spraken met de eigenaar van Majorgeeks over dit, en hij zei dat als hij alleen de genoemde freeware downloads die niet gebundeld crapware bevatten, zou hij bijna geen downloads naar de lijst te hebben en zou gewoon moeten sluiten winkel. Zo zorgt hij ervoor om dingen te markeren als die gebundeld crapware, en er is een bericht aan de onderkant. Wij wensen de aankondiging was groter, en meer op de voorgrond, maar we moeten hem een ​​krediet te geven voor ten minste proberen om het juiste te doen. En voor het testen van elk ding dat ze op de site voordat ze het daar.

Een van de meest voorkomende reacties op ons artikel was dat mensen gewoon moeten downloaden vanaf de officiële site. En zoals iedereen weet, Google gebruikt u om iets te vinden.

Ohhh … dat is jammer.

Helaas, zelfs op Google al de top resultaten voor de meeste open source en freeware zijn slechts advertenties voor echt verschrikkelijk sites die bundeling crapware, adware en malware op de top van de installateur.

De meeste geeks zullen weten dat ze niet mogen op de advertenties klikken, maar uiteraard genoeg mensen zijn te klikken op die advertenties voor hen om te kunnen veroorloven om de hoge per-click prijzen te betalen voor Google AdWords.

Dus als u absoluut moet een aantal stomme freeware downloaden van ergens, kan je net zo goed slaan jezelf in het gezicht. En vervolgens op zoek naar de echte site (het negeren van de advertenties) of gebruik Ninite of test het uit in een virtuele machine voor het eerst. Of overwegen alleen het kopen van software van een programmeur die het geld verdient. Of misschien overschakelen op OS X of Linux.

Want zoals we vorige keer verteld, wanneer het product vrij is het echte product is YOU.

Hoe zit het met ninite.com? Betekent dat terrein zijn onder andere crapware?

Nee maar Ninite is vooral een crapware vermijden service. We raden het.

(Ik heb ook een briefje aan het artikel te vermelden dat)

Uitstekend artikel.

Een andere waardevolle methode is draagbaar programma’s, heb ik niet uitgebreid onderzocht, maar PortableApps dot com is nooit let me down, en als er iets ooit deed opduiken zou het eigenlijk niet geïnstalleerd worden

@geek

Ik heb gemerkt dat er een nieuwe update voor de populaire kleine tool genaamd “Unchecky” – die automatisch verwijdert de controles uit alle vakken tijdens de installatie van de software – die de gebruiker in staat om pro-actief de dozen doen ze willen.

Zou dit een nuttig verweer tegen de bundleware aanval?

Ook – er is een freeware bron genaamd Freeware-Guide.Com die dagelijks freeware updates biedt en heeft waarschuwingen betreffende nagware en biedt geen links naar alles wat adware bevat.

Ik gebruik die site als een betrouwbare bron voor updates van een aantal utilities Ik gebruik voor bepaalde tijd.

Ik zou geïnteresseerd zijn om uw indrukken te horen.

Ook – er is een freeware bron genaamd Freeware-Guide.Com die dagelijks freeware updates biedt en heeft waarschuwingen betreffende nagware en biedt geen links naar alles wat adware bevat.

Ik gok dat er een aantal heel kleine sites die er zijn die proberen om enige link om de kwaliteit software. Het probleem is de meeste van hen zijn koppelen terug naar het bronbestand op de bron site, die niet kan worden vertrouwd.

Ook Unchecky is een vrij goede tool. Ze proberen echt om de crapware te stoppen. Zal het de hele tijd te werken? Nee. De crapware verkopers zijn begonnen randomizing hun knoppen en het doen van allerlei snode dingen. Sommigen van hen zijn het installeren van de crapware of u klikt u op het juiste ding of niet.

Als u geen gebruik maakt van echt vrije software, zoals in open source software, is de kans groot dat uiteindelijk uw favoriete app zal crapware.

Er is gewoon wayyyy te veel geld mee gemoeid. Het is waanzin. Stay tuned voor meer informatie over dat binnenkort.

Een uitstekend artikel. Het zal worden onderhoudend hoe het “de schuld van de gebruiker” menigte reageert op het– Ik weet zeker dat ze innovatieve, nieuwe manieren om schuld hoop op de slachtoffers van crapware in plaats van die foisting vinden.

Ik heb onlangs ontdekt dat er een software genaamd PatchMyPC die veel lijkt Ninite maar biedt meer software keuzes. U kunt nieuwe software te installeren met het of toezicht op alle van de software die u hebt geïnstalleerd en laat PatchMyPC actualiseren die het nodig hebben. Het lijkt brandschoon voor mij, maar ik ben niet geeky genoeg om zeker te zijn. Nog meer ervaren gebruikers invoeren over de veiligheid van PatchMyPC zou worden gewaardeerd. Het is een software, geen website.

De realiteit is echter dat een aantal van de ergste malware ik tegenkwam was van de sites die niet hun eigen wrappers aan het doen zijn.

Het punt van dit artikel is dat de gehele Windows freeware ecosysteem is een ramp, van boven naar beneden, en het wordt steeds erger. Iemand moet de bewustwording over het.

Omdat geeks blijven in ontkenning. En dan raden ze freeware aan anderen die dan besmet raken.

Ook downranking van zoekmachines zou een lange weg naar het afdekken dit fenomeen te gaan. Maar dat is een heel andere discussie. Misschien moet je een artikel uit de gevaarlijke resultaten van freeware zoeken met Google en Bing te maken, misschien zullen ze sneller reageren dat CNET.

Uitstekend artikel. Goed geschreven, ook, met precies de juiste hoeveelheid van Tech Talk, humor en sarcasme. Een pluim voor de schrijver.

Nu is mijn punt. Ik ben zo teleurgesteld in download.com aka CNET aka ZDNet, dat ik kon huilen. Ik leugens en bedrog van Microsoft, ABC, GM, en de president … maar CNet verwachten? Ik zal nooit meer vertrouwen.

Ik geloof UnChecky is een goed hulpmiddel voor deze downloads. Hoewel het niet altijd de vangst van de selectievakjes, het maakt de meeste van hen automatisch waardoor het veiliger om deze programma’s te downloaden te verwijderen.

Groot artikel.

Iedereen die je dwingt om te gebruiken het waardeloze Yahoo search is in principe leuren malware.

Betekent dit dat Firefox is leuren malware?

Dit is de reden waarom ik ben zo psyched voor OneGet! Het zal volledig vrij van crapware zijn. (Ik weet het, het heeft de potentie te bundelen, maar ik dit betwijfel, want het is een officiële Microsoft-product, en de leider van het project heeft een hekel aan crapware. Met Windows 10, zal dit geweldig zijn.

Omdat ze bundelen hem in alles wat ze kunnen in toenemende mate lastig manieren. En het is niet alleen een werkbalk, in feite zijn ze niet echt gebruik maken van de toolbar helft van de tijd. Ze kapen uw browser helemaal om alles om hun zoekmachine omleiden.

Iedereen die deze technieken gebruikt voor iets wat niemand wil, is verschrikkelijk.

Hoi. Groot artikel. bedankt. In een ventilator voor een tijdje, uiteindelijk besloten om lid worden van de te bespreken. Ik ben meer van een slimme, intuïtieve Teek dan een Geek. En ik heb een aantal PITA probs w / crapware gehad, de laatste een Avira’s Dashboard ding toen ik per ongeluk raakte de download knop voor het na hun laatste gratis update vs. Het geladen een SpeedUpMyInternet trial & is vertraagd het neer in plaats daarvan. Ik heb geprobeerd om het te verwijderen en het bleef maar herladen & verbergen in allerlei plaatsen. Ik heb een paar uur het bijhouden van het naar beneden door mijn PC & registry & eindelijk van af en dan volledig verwijderd Avira. SUMI zou niet laten CCleaner of Glary Shredder afvegen & I like Avira. Ik heb alleen de gratis versie nu ik hun Oct.exe bestand downloads gehouden. Ik heb ook ESET & Malawarebytes gebruiken, maar ik sterk vermoed dat er nog een aantal crapmal op mijn PC als ik nu krijg al deze script fouten & shockwave crasht op Firefox de hele tijd .. Weet u een ander programma om een ​​grondig genoeg baan van search & doen vernietigen verborgen crapmal? Bedankt. PS: Ik ben kapot, dus ik kan geen software juist nu te kopen.

Tot voor kort was er een zeer goede betrouwbare freeware site, elke beursgenoteerde programma werd getest op malware, bundleware, virussen, spam en oplichting en mensen hadden een lid vóór forum binnenkomst en algemene berichten waren allowed.The naam is FreewareBB, en werd gekocht door mensen in India, en nu na onderzoek, kleine wijzigingen zijn aangebracht en de site bedient crapware. Ik, en duizenden anderen zijn lid zijn opgehouden.

Handrem werkt prima, en is open-source en crapware gratis.

Ik ben op zoek naar mensen die je andere mensen niet alleen kunnen vertellen om te downloaden iets gaan waarschuwen. Je moet ervoor zorgen dat je ze niet verzendt naar een crapware zone.

Tuurlijk, en elke keer als we proberen om het publiek over iets slechts te waarschuwen, hebben we een aantal zelfvoldaan reactie over de advertenties op de site. Ja, we haten advertenties net als iedereen.

Maar uw argument is toch onzin.

Er is een enorm verschil met een advertentie hieronder een artikel, waar je eigenlijk kiezen om te klikken, en dan kiezen om te klikken op alles wat ze verkopen, en dan kiezen om het uit te voeren, en dan kiezen om door te klikken ongeacht hun installer is. ..

Vergelijk dat met de vooraf geselecteerde opt-out crapware dat we schrijven over, waar het bijna onmogelijk om niet besmet raken en de keuze is gemaakt voor je van tevoren. Als je niet echt veel aandacht besteden zult u worden besmet, en soms kun je niet eens afmelden, zelfs als u wilt.

En dat is het verschil. Het gaat over de keuze. Als crapware verkopers hun spullen hebben altijd opt-in, we zouden niet klagen.

We zullen toegeven dat het soms AdSense toont enkele van lage kwaliteit advertenties. Maar je moet een keuze om op een heleboel keer besmet te krijgen door middel van een advertentie op HTG te maken. En we vertellen je niet om te klikken, actief tegen onze eigen portemonnee. Als we niet AdSense gebruikten, konden we ons niet veroorloven om een ​​van onze schrijvers te betalen. We hebben ook afgewezen letterlijk honderdduizenden dollars geld van crapware verkopers die willen dat wij hun spullen te duwen.

Dus hou goed gevoel over jezelf voor uw opmerking. We gaan altijd naar het beste belang van onze lezers in het achterhoofd te houden, zelfs de jouwe.

Na zijn besmet met ‘tap’ Ik leerde al snel tot zeer wantrouwend van de download sites geworden. Ook hebben gehad om malware meerdere keren te verwijderen voor de computer van mijn vrouw. Na het lezen van het artikel kreeg ik aan het denken over WOT die ik gebruik en aan te bevelen. Vervolgens heb ik bezocht download.com en ze geven het een betrouwbare evaluatie, LOL. Ik heb in mijn $ 0,02 als een niet-vertrouwde site. Ik heb zelfs merkte CCleaner onlangs uit hun eigen website kan proberen om een ​​aantal gebundelde software toe te voegen zonder goedkeuring. bedankt voor je uitstekende beoordeling.

Geen zorgen, ik wist dat uw reactie was gericht op de andere post, maar als ik een van de vele commentaar op de advertenties was, voelde ik mijn antwoord noodzakelijk was. En net dus ik weet zeker, weet dan dat ik niet je hele argument niet te ontslaan als gevolg van deze advertenties. HTG is een van de weinige bronnen volg ik omdat je niet bang om een ​​varken, een varken noemen !! Er is een hoop onzin software, en te veel onzin bedrijven die er zijn. De eerlijkheid tentoongesteld door HTG is zeer verfrissend.

Keep up the good work;! Ed

Ik heb deze trend enige tijd geleden opgemerkt en tegenwoordig afgezien van de ontwikkelaars website, ik vooral mijn software te downloaden van Fileforum.com en downloadcrew.com

Ook vind ik dat de mensen bij PortableApps.com en PortableFreeware.com doen een vrij goed werk van het verwijderen van de onzin Bij het ompakken van de applicaties.

Ten slotte ik heb genomen om mijn eigen uitpakken van de installateurs met 7-zip en “Inno Setup uitpakker” (op SourceForge maar het is schoon) en verwijder de stront mezelf.

Ik heb gevonden dat de overgrote meerderheid van de toepassingen onberispelijk functioneren. Er waren een paar uitzonderingen op deze die ik verholpen met “ENIGMA VirtualBox” door opnieuw inpakken van de applicatie in zijn eigen sandbox waardoor zij haar eigen exemplaar van Windows registrys hebben.

Ik heb gebruikt veel verschillende download sites en hebben meestal vermeden problemen door het vinkje de crapware. Mijn grootste probleem was met AVG. Ineens vorig jaar, had ik mijn zoekmachines in alle browsers repalced met Yahoo, die ik niet graag. Ik bracht het betere deel van een week proberen om dit op te lossen. Verwijderd programma en het register vele malen schoongemaakt en ontdekte een work-a-round stoppen Yahoo van wordt ingesteld als de standaard motor. Niets echt werkte voor lang. Vervolgens heb ik gemerkt dat een vermelding in iets over Yahoo in AVG (niet de verwijzing niet, omdat ik na het vinden van de oplossing gooide al mijn aantekeningen. Ik desinstalleerde AVG en installeerde het opnieuw uit verschillende sites, waaronder Ninite. Iedere installatie keerde de Yahoo probleem. ik heb eindelijk verwijderd van de laatste tijd en begon met behulp van Avast. Geen probleem.

Het grote probleem is dat nergens AVG vermelden iets over Yahoo, en er is niets om de-selecteert u tijdens de installatie. De Yahoo motor moet hard worden gecodeerd in het programma. Zelfs na uitgebreide register schoonmaken (en ik weet wat te zoeken in het register) het probleem terug na een tijdje. Veel waarschijnlijk niet dit te realiseren als een probleem, omdat veel gebruik Yahoo als hun enige zoekmachine.

Mijn AVG anti-virus blokken OpenCandy op sommige installateurs nog vóór belastingen, maar pikt de malware installateur in de tijdelijke mappen krijg ik niet om de optie waar ik kan kiezen of om het te installeren of niet zien.

@geek – Download portals zoals Softpedia & Majorgeeks niet bundelen 3rd-party installateurs met hun eigen in-house wikkels of aanbiedingen.

U hebt de trieste realiteit dat sommige freeware installateurs zijn gebundeld met crapware door hun eigen ontwikkelaars over het hoofd gezien. Of verwacht u Softpedia & Majorgeeks om dergelijke installateurs ontbundelen als extra service?

Met behulp van voorbeeld van de Unlocker 1.9.2 installer downloaden van Softpedia, de reden waarom deze installer aangeboden Delta Toolbar is omdat Unlocker ontwikkelaar zelf de installateur met Delta Toolbar had gebundeld van het artikel.

Je krijgt dezelfde Delta Toolbar aanbod naast Unlocker 1.9.2, zelfs wanneer u het installatieprogramma te downloaden van de officiële website Unlocker (bijv. De ontwikkelaar Empty Loop website). De enige manier om dit te vermijden is de draagbare versie wat v 1.9.0 kiezen. (Dienovereenkomstig Unlocker 1.9.0 Portable is ook beschikbaar op Softpedia, w / o eventuele extra wrapper natuurlijk.)

Helaas zijn niet alle freeware ontwikkelaars bieden crapware-free draagbare / non-installer versies, zelfs als de gebruikers bereid zijn genoegen te nemen met oudere versies die meer fouten en meer onzeker zou zijn.

Opmerking: Een recente UI verandering zag Softpedia bagatelliseren haar adviserende over crapware gebundelde 3rd-party installateurs. De adviesgroep is nu gedegradeerd tot een korte vermelding in de zijbalk, bijvoorbeeld. ‘Wat is nieuw in Unlocker 1.9.2 […] Promotie functie: Volledig optionele Delta toolbar “.

Persoonlijk heb ik liever Softpedia’s eerder gedetailleerde en expliciete adviesdiensten over ‘advertentie-ondersteunde installatie “, zelfs als het komt op het einde van de software artikel.

Het hele punt van dit artikel en de anderen die we hebben geschreven is om de Windows freeware ecosysteem voor de vreselijke crapware besmet onzin dat het bloot te leggen.

Natuurlijk kun je aandachtig te lezen en niet besmet te krijgen. Maar de meeste gebruikers niet.

En dat is het punt. Het hele ecosysteem is ontworpen rond tricking mensen tot het installeren van vreselijke onzin die ze niet echt willen. Of het kapen van hun browser. En de mensen zijn rijk uit dit gedrag. En het maakt niet uit wie er ten dienste van de downloads, als ze zijn ontworpen om mensen te verleiden, het is een slechte situatie.

Oplichters zijn actief voor duizenden jaren door te profiteren van mensen die niet beter weten.

En iemand nodig heeft om erover te praten. En niemand anders heeft het erover, dus we proberen om wat licht op de situatie te brengen.

Het kiezen van een download site is als het kiezen tussen een douche en een drol sandwich.

Uw artikel versterkt dat in de download wereld die we ooit waakzaam moeten zijn. Lezen, observeren, begrijpen, het oplossen van de puzzel en detecteren de regelingen. Bedankt voor een uitstekend artikel.

We zullen toegeven dat het soms AdSense toont enkele van lage kwaliteit advertenties. Maar je moet een keuze om op een heleboel keer besmet te krijgen door middel van een advertentie op HTG te maken. En we vertellen je niet om te klikken, actief tegen onze eigen portemonnee. Als we niet AdSense gebruikten, konden we ons niet veroorloven om een ​​van onze schrijvers te betalen. We hebben ook afgewezen letterlijk honderdduizenden dollars geld van crapware verkopers die willen dat wij hun spullen te duwen.

Integriteit is meer waard dan al het goud in de wereld.

Ik heb een paar interessante merkt op dat van toepassing op dit artikel, de CNET crapware artikel, en de Lenovo fiasco.As van 6 maart CNET hadden hun download-link uitgeschakeld op de KMPlayer pagina, misschien in reactie op de feedback die ze kregen als gevolg van de HTG artikelen

Na het lezen van de HTG CNET artikel kreeg ik nieuwsgierig naar de KMPlayer crapware. Omdat ik niet kon krijgen van download.com ging ik naar Yahoo, zocht hij, en pakte hij uit een van de geadverteerde schakels .. de download van de cursus is inclusief een “download helper” met een aantal adware / spyware waaronder open snoep. Het grote nieuws was IMO niet dat KMPlayer was volledig gevuld met de normale crapware, maar dat een deel van het kwam uit … Lenovo! Dit doet mij vermoeden dat Lenovo officieel behaald in de junkware business. Ik zou nieuwsgierig om te zien of u kunt bevestigen dit Lowell.I duurde enkele screenshots en omvatten een hier .. hoop dat ik ben geen raad regels breken door hier plaatst. Dit alles werd veilig in een Win7 virtual machine BTW gedaan.

Kwam in w KM Player rev.jpg811x611 72 KB

Er gebeuren rare dingen als ik typte de bovenstaande post kreeg ik een e-mail van Emsisoft raden wat het over gaat? Thats right = download.com en al zijn kopieerapparaten, ze hadden een lijst als HTG waaruit blijkt dat een groot bedrijf als dat is zeer waarschijnlijk overtuigd door de -HTG artikel hetzelfde downloads zelf te proberen -head naar hun website (nieuws) te lezen het. De kracht van HTG slaat weer toe !! Ik hou van deze site!

Dit is erger dan de pest. Zelfs de zeer vertrouwde sites zoals sourceforge en FileHippo kan niet meer worden vertrouwd. En veel software huizen gebruik maken van deze verschrikkelijke downloaders. Al snel zullen we de programma’s die we onszelf moeten schrijven.

Elke 100 jaar slaan we een sprong dag te corrigeren voor de overcorrectie door de dagelijkse routine van het toevoegen van een schrikkeldag elk vierde jaar tenzij het jaar deelbaar door 400 zoals in het geval van de jaren 1600, 2000 en 2400.