draai je android telefoon in een afstandsbediening voor je pc

Wilt u mediabestanden af ​​te spelen of gebruik maken van uw PC met de afstandsbediening? Hier is hoe je je Android-telefoon kan veranderen in een afstandsbediening met Gmote 2.0.

Wat heb je nodig

Download en Gmote installeren vanaf de Android Market.

Wanneer u de Gmote app voor de eerste keer op je Android toestel te starten, wordt u gevraagd om de Gmote server software te installeren op uw computer. U kunt de download-link aan het einde van dit artikel vinden, of u kunt kiezen om de link door te selecteren naar uw inbox gestuurd (E-mail mij de link).

Het installeren van de Gmote Server

Selecteer uw platform en besturingssysteem en download het juiste pakket. (Download link hieronder)

Het is een eenvoudig te installeren, kunt u de standaardinstellingen te nemen.

Je moet elke firewall prompts deblokkeren of accepteren.

U wordt gevraagd om een ​​wachtwoord (optioneel) te kiezen. Typ een wachtwoord in en klik op OK, of gewoon annuleren.

Vervolgens heb je de mogelijkheid van het toevoegen van de locaties van alle media bestanden op uw computer te hebben. Dit zal u toelaten om gemakkelijk te vinden en afspelen die bestanden vanaf je Android toestel. Klik op Gereed als u klaar bent.

Uw Gmote server wordt uitgevoerd in het systeemvak.

Nu dat de server is geïnstalleerd, is het tijd om terug te keren naar Android. Selecteer Ik heb de Server geïnstalleerd. Begin Gmote!

Open de Gmote App. Mogelijk wordt u gevraagd naar uw server computer te kiezen. Als je niet ziet het vermeld, selecteer ik niet mijn server zien of ik wil mijn IP handmatig in te voeren.

Als u een wachtwoord instellen, zult u ook worden gevraagd om het in te voeren.

Beheersing van uw computer

Gmote heeft twee schermen die u kunt gebruiken om uw computer te controleren. De afstandsbediening scherm heeft een aantal fundamentele controles voor het afspelen van media. Tik Bladeren aan de top links naar alle media mappen die u toegevoegd tijdens de installatie te bladeren, of tik op de kracht pictogram in de rechterbovenhoek om de momenteel lopende toepassing te sluiten op uw computer.

Selecteer de map met uw mediabestanden of blader naar een andere map.

Tik op het bestand dat u wilt spelen te beginnen met afspelen op uw computer.

Nu kunt u de Play, Stop, Skip Forward / Back gebruiken, pauzeren, en volume knoppen voor de bediening.

U kunt overschakelen naar de touchpad modus door het selecteren van uw menuknop en tappen Touchpad.

De Touch scherm kunt u de muis bewegingen te controleren met de film van een vinger over het scherm. Tik op of dubbele tik op het scherm om te simuleren linkermuisknop klikken of dubbelklikken. Tik en houd een te simuleren klik met de rechtermuisknop op de muis.

Tik op het toetsenbord in de linkerbovenhoek om het toetsenbord op het scherm en het toetsenbord in de tekst te brengen.

Om de gevoeligheid en versnelling instellingen, drukt Android knop Menu en selecteer Instellingen, terwijl op de Gmote touch screen aan te passen.

Dit zal u toelaten om te bepalen hoe ver de muis van de computer zal reizen wanneer u uw vinger over het scherm.

Conclusie

Hoewel Gmote is niet waarschijnlijk te maken van een HTPC eigenaar verzaken hun afstandsbediening, het is een heel mooie oplossing voor Android-eigenaren die willen in staat zijn om te spelen en te controleren media op hun pc vanuit de hele kamer.

Download Gmote Server

Gmote is altijd al een favoriet van mij geweest.

Ik hou van dit idee, maar ik denk dat een beter idee is om XBMC installeren op uw Windows-, Mac- of Linux-machine en installeer de officiële XBMC Android afstandsbediening die gewoon was in de Android Market vorige week, die is volledig gratis en controles XBMC extreem goed. De Gmote video speler die ik had niet gedacht dat er zo goed als XBMC. Wilde alleen maar de andere optie te posten als je XBMC al geïnstalleerd.

XBMC is vrij slecht, het is aan te passen, maar het is veel onderzoek te laten werken, als zijn gemaakt voor Windows zou moeten werken, zoals Windows, het voelt als linux met XBMC te krijgen een evenement server te installeren …

Gmote is geweldig, fantastisch beetje kit toen ik had het … nooit een keer gebruikt het goed, alleen maar om te laten zien aan vrienden! nog steeds fantastisch …

het zou goed zijn geweest als je de video kan streamen naar de telefoon (het was in beta toen ik werd gebruikt en werkte niet)

Gmote heeft geen controle over media center. het speelt alles in zijn eigen speler

XBMC is echt gemakkelijk, ik ben geen techneut, en de XBMC afstandsbediening voor Android is waaaay beter dan dit Gmote ding, dat is gewoon een afgelegen … XBMC u kunt bladeren album art, artiesten, albums, afspeellijsten, prachtige IMO.

Mark.

Ik hou van de ideeën achter Ncontrol beter het is gewoon een schande zijn niet naar behoren werkt nog. Zijn nog steeds een vroege poort van de iPhone wel. Ik wil echt een afstandsbediening voor 7MC waarmee u uw content op de afstandsbediening zelf en de lancering op het mediacenter te bladeren. Zou geweldig zijn als je de tv-gids op de Android-tablet zou kunnen doorbladeren en stel opnames. Er zijn stukjes software die er zijn, dat deze dingen te doen, maar niet in één app.

Groot probleem met XBMC op afstand is dat het niet werkt met XBMC 10 (dharma) … Kan alleen bestanden bladeren en te beginnen met hen, kan ze niet kunnen controleren (zoals in de pauze- of springen tracks) en dat is wat een op afstand zou moeten doen. Ik weet zeker dat dit is slechts een tijdelijk probleem al, maar tot zijn vaste, G-Mote’s got zeker een been omhoog.

Ik gebruik PhoneMyPC.

Ik gebruikte het in Marokko te werken aan mijn PC wanneer ik met spoed een aantal Forex Trades plaatsen. Het stelt me ​​in staat om de volledige controle van mijn pc, net als RemotelyAnywhere en dergelijke te nemen – alleen met behulp van een telefoon – hoe cool is dat?!.

Werkte straight “out of the box” op mijn HTC Desire.

Mijn vraag is waarom, waarom zou je dat willen doen. Ik bedoel hoe lui moet je zijn om een ​​afstand te maken voor je PC 🙂

werkt het op nokia 5230?

@ Barry: er zijn vele redenen waarom men zou willen om deze toepassing te gebruiken; 1. Hiermee kunt u uw telefoon te gebruiken als een draadloze muis (een goede draadloze muis kost ongeveer $ 30 plus een USB-poort); 2. Het is geweldig om in de klas te gebruiken. Ik kan een PowerPoint-presentatie te laten zien zonder dat tethered naar het podium waardoor ik om rond te lopen en interactie met de klasse;. 3. Het is geweldig als u uw pc naar een externe monitor aan te sluiten (zoals een grote flatscreen-tv) zodat u uw computer gebruiken als een home theater systeem.

heeft Gmote kan verbinden via bluetooth? zo niet, is er een gratis software dat betekent verbinden via bluetooth?

ja, er is een software die buletooth gebruikt om ur muis en het toetsenbord te controleren, gebruik uinified afstandsbediening

Ik wilde alleen maar zeggen dat de meeste van deze pc-afstandsbedieningen werken niet op uw telefoon als u de nieuwe USB-internetverbindingen, deze niet werken op hen. De reden is cuz ze moeten worden aangesloten op dezelfde internetverbinding als uw computer en USB internet cant werk, tenzij u een USB-aansluiting, zodat yea niet waart uw tijd proberen te achterhalen waarom het niet werkt wanneer u zijn dat vorm van internet .. 😛

Ik vind het leuk te kunnen lag in bed en de controle van de muziek, vooral het volume omdat ik in een appartement wonen. Zou mooi zijn als je kon wachtrij media..but im niet klagen.

Ik denk dat apps zoals dit is cool, maar ze ook zuigen, het zou goed zijn geweest als je het zou kunnen gebruiken door gewoon aan te sluiten op ur computer via USB om met een server koppeling

Acteurs en modellen begrijpen de kracht van een goede hoofd geschoten en nu honden dat ook doen; in 2009 fotograaf LaNola Stone nam fashion shoot-stijl foto’s van oudere en over het hoofd gezien honden bij een New York City hond pond en schonk de foto’s naar het asiel. Alle honden met een nieuwe hoofd geschoten werden snel aangenomen.