die op de grootste denominatie van de Amerikaanse verschenen valuta?

Antwoord: Woodrow Wilson

Hoewel ze nu alleen maar bestaan ​​als curiositeiten opgeslagen in musea en de gewelven van collectoren, op een gegeven moment in de Amerikaanse geschiedenis was er een gedrukte kassabon ter waarde van $ 100.000. De rekeningen kenmerkte de knappe gezicht van de voormalige Amerikaanse president Woodrow Wilson en waren niet afgedrukt als het resultaat van een op hol geslagen inflatie, maar om te dienen als certificaten uitgewisseld tussen de Federal Reserve locaties.

Andere grote denominatie rekeningen die niet langer in omloop zijn (of worden gebruikt tussen Reserve locaties) onder de $ 500 bill (met William McKinley, de 25ste Amerikaanse president), het $ 1.000 bill (met Grover Cleveland, 22 en 24 Amerikaanse president), het $ 5.000 bill ( met James Madison, 4 de Amerikaanse president), en het $ 10.000 bill (featuring Salmon Chase, zesde Amerikaanse opperrechter).

 het Amerikaanse Ministerie van Financiën.

Dus je zou kunnen salarissen te betalen met een noot. Geweldig.