de ‘ultieme’ home-brew computer toren [humoristisch beeld]

Het komt Alive! [Via Fail Bureau]

… Hoop dat het geaard

Ik dacht aan iets als dit vele malen, maar nooit uitgewerkt als gevolg van mijn budget.

Is dat een kruik water? o.o

Scratch dat, zie ik dat het koelmiddel voor de fan die PSU.

Johnny 5 Alpha 1 Versie

@ Elzar55 Ziet eruit als een spil van DVD’s om mij! No way dit systeem heeft elke vorm van vloeistofkoeling.

maakt geen verschil, iedereen die enige vorm van vloeistof direct onder een voeding zet is een idioot

hij heeft goed kabelmanagement … .just sayin ‘………….

niet echt een verstandig idee … er is geen luchtstroom! PC torens zijn zo ontworpen dat de lucht door hen zal stromen, niet zitten rond de componenten …

@jimmy je gewoon cant waarderen computer art ik veronderstel

Geen juridische gebouwd, moet je een metalen kooi (kooi van Faraday) rond de componenten om radio ruis te blokkeren het invoeren van het systeem en voor radiogolven het verlaten van het systeem te blokkeren. Er geen water in de buurt van het systeem, als je een cd schijf wilt, dan moet je de voeding te verplaatsen. Geen gemeenschappelijke grond met uitzondering van gelijkspanning. Waar is de aan- en / of andere controles?

Het lijkt erop dat de metalen sculptuur man is het aardingssysteem.

Niet solid state drives moet altijd horizontaal op de zwaarte bron voor de minst slijtage. Ook is er metalen afscherming moet zijn om een ​​aantal elektromagnetische ruis te voorkomen. Er is voldoende volume voor koeling.

@Jeff Sadowski: Er is geen volume voor koeling. Allemaal nodig hebben deze component om in een computer toren zodat de lucht goed kan stromen in en uit het systeem. Net als deze ze gewoon te verzamelen stof, oververhit raken en mislukken.

Grappige spullen!

Maar het schijnt niet als het klaar is. Het lijkt erop dat het moet worden gekoeld met wc-water! (Ik zou zeker een hekel aan de virussen een systeem als dat zou kunnen krijgen te zien.)

-D

De rode en witte strepen op een traditionele kapperspool zijn een knipoog naar de geschiedenis van de industrie, zij vertegenwoordigen de kleur van bloed en bandages, een verwijzing naar de rol van de kappers zo vroeg chirurgen.