wil een iPad? how-to geek is het geven van een weg!

Dat is juist. Het enige wat je hoeft te doen om in te voeren is uitgegroeid tot een fan van onze Facebook-pagina, en we zullen een willekeurige fan om de prijs te winnen plukken. Zodra we hebben 10.000 fans, zullen we de prijs van een iPod Touch om een ​​iPad 16GB veranderen (typo in de afbeelding hierboven). Iedereen die al een fan is al automatisch in de wedstrijd ingevoerd! (Er is geen enkel land beperking).

Dus om ervoor te zorgen dat we een upgrade van de prijs, zorg ervoor dat de How-To Geek pagina Facebook Fan met je vrienden die geïnteresseerd zouden kunnen zijn delen (niet gedachteloos spam iedereen, natuurlijk).

We hebben al de iPad zit hier.

Win een iPad op de How-To Geek Facebook Fan Page

Ik zou graag een iPad te winnen en ik ben al een fan op facebook 🙂

Nou, dat is vrij crappy voor degenen onder ons die ons leven niet wonen in de buurt van online sociale bijeenkomst sites. Hoe zit het met degenen onder ons die niet beschikken over een facebook en willen niet één?

… Gewoon uit nieuwsgierigheid, wat er met de iPod Touch als de 10.000 fan doel is bereikt? De tweede prijs? Voor de volgende tekening? Of heeft iemand bij HTG zak het? 🙂

Ik nooit winnen dergelijke wedstrijden …: –

Ik ben al een fan op Facebook. Wil je deze ene winnen !!!!

ik moet toegeven … deze website is geweldig 🙂 blijven gaan jongens! Ik ben al een fan van u op FB

Geweldig! Ik hoop dat ik win:], maar ik weet dat het niet gaat gebeuren lol, Bedankt voor het geven me hoop How-To-Geek; Jullie verzorgen..!

Ach ja, de valkuilen van het niet hebben van een Facebook-account. Geen gratis iPad voor mij.

Alright! Al een fan …

Ik zou mijn rechterarm naar een ‘facebook’ Maar niet ten koste van toetreding tot Facdebook … nooit det geven, Sorry jongens ze zijn gevaarlijk

Youse jongens nooit gezegd dat als je te ondersteunen PCTOOLS amother gevaarlijk punt ??

ga zo door

jim

7326 er bijna 🙂

Ik heb niet veel geluk. Maar nog steeds hoop dat als ik het kon krijgen.

Naice, al een fan! Je hebt gotta be knap gelukkig om te winnen al LOLOL

Geef me geluk, geluk, geluk, babe!

Al een fan. Een Braziliaanse één.

Ik werd een fan. Ik wil dit winnen.

Sorry jongens, maar ik heb al gewonnen it 🙂

Katherine Hepburn is de enige actrice tot vier Beste Actrice Oscar awards gewonnen hebben (noch heeft elke actor overschreden haar met een Oscar voor Beste Acteur awards).