welke van deze astronomische fenomeen is uniek naar de aarde in ons zonnestelsel?

Antwoord: Totale zonsverduisteringen

Als het gaat om het leven in ons zonnestelsel zijn er een heleboel dingen die de verschillende planeten te delen. De aarde is niet de enige planeet die getijdekrachten ervaart. Het is niet de enige planeet met een atmosfeer. Andere planeten hebben sterren schieten (als iemand er om te observeren de objecten die hun atmosferen en verbranden dat is), en we zijn zeker niet de enige planeet met een natuurlijke satelliet (onze maan): andere planeten hebben vaak vele, vele, meer dan wij.

Er is een astronomisch fenomeen hebben we hier op aarde dat niemand ergens anders in het zonnestelsel ooit zal krijgen om te ervaren: de totale zonsverduisteringen. Waarom op aarde en nergens anders? Door puur toeval de zon gebeurt gewoon te zijn 400 keer groter dan de maan en ongeveer 400 keer verder weg. Vanwege de eenvoudige geometrie van de dingen die we belanden in een situatie waarin, als alles is afgestemd precies goed, de maan schuift perfect in de zon draaien in een donkere en mysterieuze uitziende gat in de lucht.

Er kunnen andere planeten die er in het universum dat de totale zonsverduisteringen te ervaren, maar tot op heden astronomen nog naar een andere planeet zoals de aarde, waar de gastheer zon, de aarde en de maan van de planeet zijn allemaal groot en gericht op zo’n manier te vinden dat een totale zonsverduistering kan optreden.

 Damien Deltenre.

Dat is een kans. Wat is de wiskundige waarschijnlijkheid?

Wat is de wiskundige waarschijnlijkheid

1 / astronomische

[Filler voor de post te kort nag]

De vraag is zonsverduistering, dus ik zou het niet een object (bijvoorbeeld een planeet) komt tussen de zon en het onderwerp lichaam ook leiden tot de zon worden verduisterd als het lichaam groot genoeg zijn om de persoonlijke hoek dat de zon covers van die dekking waren body.Just zo dat de diameter van de maan, en de afstand van de zon maakt de maan, gezien vanaf de aarde lijken even groot als de zon – die niet de definitie eclips

Deze vraag is vergelijkbaar met de hoe snel wilt u verblijven als je staat op het oppervlak van de aarde? – Indien de berekening van het antwoord begint met waar op het oppervlak (breedtegraad) ben je, hoe ver van het centrum van de aarde bent u & hoe snel is de aarde draaien op dat moment? Wat is de huidige hoeksnelheid en de afstand van de aarde van de zon op dat moment? Wat is de huidige hoeksnelheid en de afstand van de zon van het centrum van de melkweg? Wat zijn de vergelijkbare variabelen voor de Galaxy in het bekende universum, etc. ..

Samengevat, als je de vraag niet goed en volledig kunt opgeven, of geven aan de grenzen en / of relativiteit waaraan u het antwoord op worden beperkt – dan is er misschien wel een selectie van antwoorden, of eigenlijk zijn – geen van die welke van toepassing is .Consider -Let antwoord ‘Ja’ of ‘Nee’ om het vermoeden “als bedoeld, is het, of is het niet zo dat u nog geen ontkenning naar de juiste samengestelde lichaam dat je niet vervelend hebben opgehouden het grote publiek door hebben bevestigd je onwil om getalm en verwarring te staken?

Nee jamies, de vraag was astronomische fenomeen, etc.Okay, weet je veel woorden; nu waarom ga je niet te bestuderen hoe ze te gebruiken appropriately.And mijn antwoord is ja, je hebt niet opgehouden vervelend het grote publiek.

netPaul12.

U lijkt te hebben verzuimd om te antwoorden met een simpel “ja” of een eenvoudige “Nee”, maar voegde kwalificaties om uw antwoord -!

Daarnaast bent u waarin staat dat de aarde de stroom van de zonnestralen niet interupt naar de maan – net als in feite een zonsverduistering uitgangspunt veroorzaken aan het moonFor – zie (let op ik heb een aantal slepende toegevoegd /// is om het te stoppen werkelijke inhoud van het artikel wordt getoond in deze post

https://en.wikipedia.org/wiki/Eclipse ///

https://en.wikipedia.org/wiki/Lunar_eclipse ///

https://en.wikipedia.org/wiki/Solar_eclipses_on_Mars (OK – niet totaal)

http://www.bibalex.org/eclipse2006/PlutoEclipses.htm (Pluto zorgt voor een totale zonsverduistering gezien vanuit het is maan)

https://en.wikipedia.org/wiki/Moons_of_Pluto#Eclipses (En Pluto wordt overschaduwd door het is maan)

http://mreclipse.com/Special/SEprimer.html (Als de maan niet in de volle maan fase)

http://curious.astro.cornell.edu/about-us/127-observational-astronomy/lunar-and-solar-eclipses/general-questions/772-are-there-eclipses-on-other-planets-intermediate.

De vraag, zoals gezegd, is grammaticaal onjuist. Het moet zijn: “Welke van deze astronomische verschijnselen ….” “fenomeen” is enkelvoud, “fenomeen” is meervoud.