welke van de volgende medische aandoeningen maakt je aantrekkelijker voor muggen?

Antwoord: Zwangerschap

Ondanks de lange staande idee dat vrouwen worden gebeten door muggen meer dan mannen, dat gewoon niet houden (buiten van de situatie waarin we staan ​​op het punt om te bespreken). Muggen voornamelijk aangetrokken om warmte en kooldioxide, en als mannen zijn doorgaans groter dan vrouwen fysiek en genereert meer warmte en kooldioxide, muggen als ze een beetje meer.

De uitzondering op dit patroon is de zwangerschap. De toegenomen massa, warmte en kooldioxide-uitgang door de zwangerschap veroorzaakt zorgt voor een sappiger doel, als je wil, voor muggen en vergroot de kans dat zij worden gebeten. Door de latere stadia van de zwangerschap wanneer een vrouw lichaam metaboliseren zowel zichzelf en een bijna volwassen foetus, de hoeveelheid uitgeademde kooldioxide ongeveer 21 procent hoger dan die van een niet-zwangere vrouw.

Helaas is mijn ziekte vereist 2 soorten steroïden, Symbicort Turbuhaler 2 x 400 mg / 12 mg (budesonide / formoterol) en Prednisolon 5mg (corticosteroïden) per dag en ik kan je verzekeren dat het niet alleen mozzies na mijn bloed !! Blijkbaar verandert de kooldioxide-factor