welke kleur is een spiegel plus andere geweldige kleur feiten [video]

Denk je dat je weet welke kleur een spiegel is? Vind het antwoord en leren andere kleur leuke feiten met deze geweldige video van Vsauce.

Er zijn koppelingen te maken met elk van de in de video in de Show More Sectie bij het YouTube-link hieronder genoemde onderwerpen.

Welke kleur is een spiegel? [Via Geeks zijn Sexy]

Behalve voor dat de lucht blauw is te wijten aan Rayleigh verstrooiing, geen storing.

super vervelend cuz praat deze man aan zijn publiek alsof ze zes jaar oud

Hij kon een beetje over waarom een ​​spiegel onvolmaakt is en waarom de kleur groen is wijd verspreid is in een spiegel tunnel hebben uitgewerkt. Het glas waarop het zilver is gelaagd is onvolmaakt en heeft een beetje kleur aan het. Als je kijkt naar de blootgestelde rand van een stuk van vlakglas de kleur is heel duidelijk. Hoe groter het stuk hoe donkerder de kleur verschijnt voor de hand liggende redenen. De kleur van glas verschilt naargelang de leverancier en hangt af van welke materialen samen worden gesmolten om het glas te maken. Terug in die dagen glas van een bedrijf dat bekend staat als Libbey Owens Ford had de meest groene, maar was makkelijker om mee te werken en te fabriceren, meer onzuiverheden minder broos, meer groene kleur. Het glas we kregen van Ford is eigenlijk blauw en de kleur is veel lichter, want het is nog puur en de daaruit voortvloeiende spiegel tunnel is blauw, we gebruikten het alleen voor speciale bestellingen, omdat het meer kosten en het was veel brozer om mee te werken. We hadden vaak orders voor gekleurd glas worden verzilverd, kleuren variëren van groen, brons, roze, gouden topaas, grijs en ga zo maar door. Een spiegel tunnel van roze spiegels donkerder in iets dat erg gebrand sinaasappel niet rood als de meeste mensen zouden veronderstellen ziet. De roze glas we moesten werken zag er niet uit als een pure roze om mee te beginnen en de meeste mensen hadden een harde tijd onderscheiden van de gouden topaas glas. Gray glas donker in donkere tinten van grijs en uiteindelijk wordt zwart aan het “einde van de tunnel”.

Een spiegel tunnel wordt nog interessanter wanneer twee verschillende kleuren verzilverd glas worden gebruikt vanwege het mengen van kleuren. Meestal zijn de kleuren net donkerder in verschillende tinten van bruin, behalve als goud en roze spiegels worden gebruikt dan is het resultaat weer een gebrande oranje kleur.

Ik ben het eens de man is vervelend.

Kan het zijn dat de groene is afgeleid van de samenstelling van het glas weerspiegeld in de spiegel tunnel, die wanneer gezien in aanzienlijke dikte, toevallig groen zijn?

Geeky! Ik hou van deze wetenschap dingen. Dank je wel, HTG !!!

Ja, bedankt, HTG. De meesten van ons waarderen deze interessante wetenschappelijke artikelen.

@Ignacio & Ushindi – U bent beiden van harte welkom. ^ _ ^

Grappig dat hij niet noemen first-oppervlak spiegels. Hoe fijner daarvan zijn in de instrumenten, de rest in de school toiletten, waar ze niet kunnen veroorloven breuk.

Het overgrote lake systeem van de Grote Meren aan te sluiten op de oceaan via een reeks van waterwegen die 2340 mijl (3770 km) strekt zich uit van de verste uithoeken van Lake Superior (de binnenhaven van Duluth) naar de Atlantische Oceaan (Golf van St. Lawrence) .