week in geek: private browsing laat nog data editie

Deze week hebben we geleerd hoe om de batterij van de Android-telefoon te maximaliseren, gebruik Dropbox met een Android-telefoon, delen van een map uit OS X naar Windows, export Evernote notities in HTML of MHT-formaat, maakt u een Windows 7 theme pack vanaf nul, en nog veel meer. Dus leun achterover en ontspannen terwijl u geniet van deze week partij van geeky goedheid.

Foto door Tim Norris.

wekelijkse Feature

Heeft u genieten van het uitzicht van de kosmische ruimte op uw bureaublad? Dan zult u zeker wilt deze mooie NASA thema met 14 foto’s genomen door de Spitzer Space Telescope te krijgen.

Foto door Aziatische Angel.

NASA Hidden Universe Windows 7 Theme

Random Geek Links

Foto door Truthout.org.

Geek Video van de Week

Wat doet een 15.000 geschoten vuurwerk machinegeweer eruit in actie? Kijk om uit te vinden!

Foto door CollegeHumor.

Massive Fireworks Machine Gun

Productieve Geek Tips

Foto door H is voor Huis.

Sysadmin Geek Tips

Geek op Lifehacker

In een normale dag, de meesten van ons te typen dezelfde dingen over en weer, het verspillen van een enorme hoeveelheid tijd in het proces. Waarom laat je computer doen wat van dat werk voor u? Dat is waar de tekst uitbreiding komt.

Hoe te gebruiken tekst Uitbreiding naar Save Yourself uren typen Elke Week

Random TinyHacker Links

Super User Vragen

Geniet van kijken door deze week de partij van de hete vragen van Super User.

Een jaar geleden op How-To Geek

Hier is deze week de partij van geeky artikelen uit een jaar geleden.

The Geek Note

Dat is alles voor deze week. Zorg ervoor te sluipen in een mooie ontspannen middag dutje te doen voordat u begint met een lange week op het werk als je kunt. Zie je volgende week! We kregen een goede tip? Stuur het naar ons op tips@howtogeek.com.

Foto door jillhudgins.

Hi – bedankt voor het gebruik van mijn LEGO foto aan de bovenkant van het artikel !!!

http://www.flickr.com/photos/tim_norris/

@Tim – U bent van harte welkom. ^ __ ^

Als een super-geschoolde en risico-liefhebbende deelnemer waren aan Jeopardy zo agressief mogelijk te spelen, terwijl het krijgen van elke vraag recht en spijkeren alle gelegenheid voor een Daily Double, de totale hoeveelheid geld die ze kunnen winnen in een enkel spel zou max uit op $ 566.400; de meest elke deelnemer heeft gewonnen in een enkel spel to-date, echter, is een nog steeds indrukwekkende $ 77.000.