week in geek: nieuwe cross-platform malware doelen Windows, Linux en Mac OS X

Deze week is de editie van WIG is gevuld met nieuws koppeling goedheid over onderwerpen zoals hoe de malware op Google Play ging onontdekt weken, kan er een volledige versie van Windows 8 niet ter beschikking worden gesteld, is de belangstelling voor Windows 8 pre-releases lager geweest dan voor Windows 7 pre-releases, en nog veel meer.

 F-Secure Weblog.

Schaamteloze reclame. Certificaten zijn alleen van belang voor mensen die denken dat ze juist zijn. Net als het afpersen van “BBB”.

*** “Hoe niet met behulp van Internet Explorer zet me uit aanraking en kostte me duur te staan; Het is nooit goed om je klanten af ​​te schrikken. Het is nog erger als je niet beseft dat je het doet. “***

Ultracrepidarianism is de gewoonte van het geven van adviezen en adviezen over zaken waarvan men weet niets over, het woord voor het eerst in een 1819 brief van essayist William Hazlitt verscheen als een belediging.