week in geek: blijkt, Mac OS X heeft virussen te

Deze week hebben we geleerd hoe om gebruik te maken van nog meer gereedschappen en technieken om de afbeelding achtergronden te verwijderen in Photoshop, “voegt u een PDF-printer, Windows logins te verbergen, en delen een USB HDD”, netwerk boot (PXE) een Ubuntu Live CD, ontdekte wat uw collega-lezers voelde over het runnen van een open Wi-Fi-netwerk, genieten van het geweldige geek deals beschikbaar deze week, en nog veel meer.

Foto door Koisny.

Foto door Ed Bott, ZDNet.

Hier zijn enkele van deze week de meest populaire onderwerpen van Super User.

Veel plezier met het lezen door middel van de afgelopen week heetste HTG Main berichten.

Geniet van onze roundup van de meest populaire ETC berichten van de afgelopen week.

Voeg wat geeky goedheid om je weekend lezing met deze grote artikelen uit een jaar geleden.

Alleen linux is veilig. MacOS is het meest onzeker, nog erger dan M $ Windows.

Dat is niet een virus, het is een trojan. U kunt elk platform niet beschermen als je met succes social engineering te gebruiken op de gebruiker. Slechte verwoording op de kop.

Wat ik nog steeds af is, wat doet de nep-antivirus doen eenmaal geïnstalleerd? Heb niets over die nog … Is het zelfs iets schadelijk doen gezien: p

Uw titel is een beetje een verkeerde benaming. Als je dat allemaal leest, weet je dat de Mac-aanslagen in feite bestaan ​​uit een phishing-regeling die de meeste Mac-gebruikers niet te zullen vallen, en als ze dat doen, zijn ze de invoering van malware op hun computer. Als mensen niet weten inmiddels dat te klikken op en installeren van willekeurige dingen op hun computer, of ze nu op een Mac of een pc, is gevaarlijk, dan verdienen zij de malware.

Om GPLv4: De Mac OS is gebaseerd op Unix. Ja, op basis van, dus het is niet perfect, maar zeker veiliger dan Windows door een afstandsschot.

dat de cijfers, een mac trojan kit is $ 1000 en ramen is slechts $ 500. windows FTW!

Het deel dat iedereen dit te zeggen OS is gevoeliger dan die OS echt niet de feiten te begrijpen! De reden Windows lijkt vatbaar voor aanvallen is dat het minder veilig, maar het is het meest populaire besturingssysteem. Vandaar waarom het is meer gericht en heeft meer varianten ect. Iedereen die beweert dat Linux is veilig of zelfs dat is meer veilig is een blinde onwetende idioot die absoluut heeft geen idee!

@EarthRat; Je bent zo verkeerd;. Je hebt geen idee over waar je het over hebt. Heb je ooit gebruikt Linux en begrepen hoe het werkt?

Ja, dat is geen virus;. Windows-gebruikers kunnen verstrikt raken in deze nep-AV-zwendel, omdat ze weten dat virussen zijn overal;. Mac-gebruikers niet kunnen, omdat ze weten dat ze niet ‘gemakkelijk’ getroffen door virussen 🙂

Woho Sherlock, wut is dat? Mac heeft virus … kom op wat er mis is met jullie is, elk systeem heeft hen, krijgen een freaking hersenen

! Gelopen GNU / Linux distro’s voor bijna 9 jaar met uit AV-software en ik heb nooit enige Malware problemen of infecties zoals Virus, Trojan, Worm, spyware, Key-logger, enz distro’s te gebruiken – Linspire, Mint, Ubuntu, Puppy gewoon een paar te noemen;! Running 2 laptops en een desktop met Ubuntu 10.04;. ichido [ ‘}

@Hatryst Uw logica is gebrekkig. Mac-gebruikers zou meer kans te worden gevangen door een scam, virus, enz. Dan een Windows-gebruiker, omdat Mac-gebruikers zijn meer dan alle vertrouwen in dat ze niet kunnen worden beïnvloed door virussen.

@Leonick

Er zijn een hoop die wel schade toebrengen aan uw computer, slecht. Sommige veeg je C: schijf schoon, dus je moet Windows opnieuw installeren.

@ichido

God zij dank dat je hersenen en beweren door te stellen dat je nooit een keer gehackt dat linux is veilig

@Hatryst, Bedankt voor je reactie. Ik zal de gebruiker die vorige maand een virus geïntroduceerd in onze Mac graphics lab dat het niet zijn schuld was omdat hij een Mac-gebruiker en “kan niet” in te voeren, omdat een virus als een Mac-gebruiker dat hij “niet kan” worden verhuurd gemakkelijk beïnvloed door diezelfde virus dat nam ze mee naar beneden voor uren.

Mis ik hier iets?

Om Leonick. Als een beginner probeert het programma “Repair” vraagt ​​voor al uw informatie, inclusief credit card informatie te downloaden. Ik vermoed dat is wat de “fake” programma schrijvers zijn echt na.

@Ivydapple; Ik weet wat malware is, vroeg ik me af wat deze specifieke een die media is het maken van zo’n ophef over eigenlijk deed …

@Cirric; Ah, dus in principe is deze malware iedereen schrijven over is ongeveer net zo slecht (zelfs minder als je hoeft te installeren) dan alle “GEFELICITEERD! U heeft een auto gewonnen! Nu geef ons uw e-mailadres en credit card informatie, zodat we het kunnen overhandigen aan u “Advertenties die de gemiddelde personen browser moet worden geladen op ten minste één pagina tijdens een dag van websurfen: p

“GPLv4

Alleen linux is veilig. MacOS is het meest onzeker, nog erger dan M $ Windows. ”

Werkelijk? Echt, echt? Of je bent gewoon een Linux fanboy die geen idee wat hij het over heeft, of je bent gewoon een troll wil Mac-gebruikers piss heeft. Allereerst, ik hou van Linux, mijn dochter heeft Ubuntu 11 hier laptop en ik gebruik een Android-telefoon die van de cursus is gebaseerd op Linux. Maar om te zeggen dat Mac OS is kwetsbaarder dan windows maakt het alleen je ziet eruit als onwetend. En de titel van dit artikel is feitelijk misleidend, technisch Mac Defender is een trojan geen virus. Het vereist eigenlijk dat de gebruiker te installeren (met admin wachtwoord) om het te laten werken. Omdat op zijn eigen kan niets doen, in tegenstelling tot een virus in windows waarin geen interactie met de gebruiker om uw LAME windows machine te infecteren vereist. Dus, aan de auteur hier, krijg je terminologie vlak voordat u begint met het maken van uitspraken als “Virussen bestaan ​​voor Mac” wanneer dat is gewoon niet waar.

Dus wie, s zeggen dat de waarheid en wie liegt

@JRC Nou, ik zou het niet noemen mijn PC die niet eens is gecrasht of gekregen een enkel virus in bijna twee jaar “lame”. 3

De zeldzaamste hand in een spelletje poker is een royal flush-een met de hand samengesteld uit de aas, koning, koningin, Jack en 10 kaart van dezelfde kleur.