wat u zei: favoriete mobiele agenda-app?

Eerder deze week hebben we u gevraagd om uw favoriete mobiele agenda-app te delen, je woog en nu zijn we terug naar de trends in uw opmerkingen markeren.

Overweldigend lezers waren behoorlijk tevreden met de native apps op hun smartphones. De magische combinatie leek een goede inheemse app, die gesynchroniseerd met Google Agenda, en dan eventueel uitgebreid met een goede homescreen widget. Dave schrijft

Ik gebruik de inheemse Android kalender app omdat ik snel mijn drie kalenders, mijn vrouw vier kalenders, en verschillende agenda’s delen met familie en vrienden kunt bekijken. Op mijn homescreen Ik gebruik CalWidget (gratis in de Android Market), omdat ik gemakkelijk alle evenementen en de kleurcodering van de feitelijke gebeurtenis tekst helpt te onderscheiden, die is van mij kan zien.

Kerensky97 steekt gewoon de inheemse app

Gebruikt om Pocket Informant houden, maar de inheemse Agenda op Android is goed genoeg dat ik heb geen zin om te betalen voor een “meer feature rijke” kalender is de moeite waard;. Het omvat alle belangrijke bases ik nodig heb, voegt in de mogelijkheid voor het instellen samen meerdere agenda’s en auto gesynchroniseerd met de cloud vrij goed. Als ik eve moet veranderingen die ik kan het doen van Google op mijn laptop of via de kalender op mijn telefoon te maken en weet dat de veranderingen zullen synchroniseren met mijn andere apparaten.

Opdat u denkt dat we alleen gehoord van Android-gebruikers, iPhone-gebruikers waren net zo blij met de inheemse app en synchroniseren met Google. DK123 schrijft

Ik gebruik de inheemse iPhone kalender. Synchroniseert met mijn Google-agenda. Google kalender op browser op de desktop. Ik zie niet in een behoefte aan derden kalender app voor de iPhone.

Voor meer aanbevelingen toepassing, slaan boven de oorspronkelijke commentaar draad hier. Heeft u een vraag die u wilt zetten voordat de How-To Geek publiek? Stuur ons een e-mail op tips@howtogeek.com.

Mijn grootste probleem met de iOS-kalender app is dat, wanneer syched met mijn Google Calendar, is het niet herkennen als een afzonderlijk item meer dan één kennisgeving alert set. Voor sommige evenementen, ik wil graag een 10 minuten waarschuwing, vijf minuten waarschuwing, en een twee-minuten waarschuwing, maar iOS grijpt slechts een van hen.

Ik tweede notovny, op android mijn ergernis is dat je meer dan een herinnering voor uw agenda niet kunt instellen. Soms heb ik graag twee keer herinnerd worden.

Sterker nog, de kalender van iOS is een van de redenen waarom ik denk dat een iPhone wordt mijn belangrijkste mobiele apparaat voor geruime tijd …

Dan weer Ik denk dat als ik een iCloud agenda (die waarschijnlijk zal hebben dezelfde functies als de iOS Agenda), dat zou wel eens niet, dan kan synchroniseren: p

Ik probeerde Google kalender vorige week, hoopte dat ik kon mijn agenda daar en het synchroniseren met mijn iPhone, iPad en Galaxy Tab 7 toe te voegen … Het is mislukt me rechts van de vleermuis gedachte, dat het niet kon het stoffenbeleid toe te voegen voor mijn twee universitaire opleidingen (met een aantal parameters) rechtstreeks uit de site, ik had de sla het bestand op en voeg het, ik wil dat het wordt bijgewerkt als de school iets te veranderen al dus dat is een no go;. Hopelijk iCloud zal zo groot als de iOS kalender zijn en in staat om periodiek te halen het stoffenbeleid van de server.

De beste kalender die ik heb gebruikt is de WebOs kalender.

Ik gebruik Google Agenda wat ik noem Gagenda op de computer meestal. Ik wil een manier om de agenda en e-mail van een andere bron te sturen en hebben het automatisch laden. Ik ben bezig met een formulier voor dat doel die manier kan ik al mijn appts in 1 kalender te houden. Ik denk dat de kalender functie is geweldig, maar ik zou toevoegen en een wekker om het te maken en de pagina meer vriendelijk. Ik zou ook een fax functie toe te voegen zodat deze items uit een fax bron kon toevoegen.

notovny … hoe bout je gewoon denken aan de freaking gebeurtenis na het eerste alarm? is uw alzheimers zo slecht, je vergeet het binnen de 10 minuten van kennisgeving evenement?

“Business Calendar” op Android … .awesome.

re: De beste kalender die ik heb gebruikt is de WebOs kalender.

Ik ben het eens, WebOS de kalender is geweldig en synchroniseert naadloos samen met Google kalender. De rest van het WebOS basis apps (e-mail, Facebook etc) zijn ook uitstekend. Jammer dat hun app bibliotheek is sterk nodig en zal niet krijgen van een better.:-/

@Jake

Kunt u een grotere freaking douchebag zijn? Of is uw torretts zo slecht, je kunt geen controle over uw onvolwassen uitbarstingen?

Waarom ga je de mensen niet gebruik “spellingcontrole”;? Als je zo belangrijk dat je meerdere agenda’s en 5 reminders nodig hebben, waarom kan je niet samen een simpele commentaar in het Engels?

Mijn god, mensen daadwerkelijk vlammen over een kalenderjaar.

Sommige mensen hoeven meerdere herinneringen als gevolg van slecht geheugen of slechte organisatie te wijten aan dingen, zoals ADHD of een hersentrauma. Vernederend die mensen op basis van uw eigen ongeïnformeerde beslissingen alleen vernedert jezelf,. Zoals voor kalenders, mijn eigen $ 0,02 waard … ondanks mijn liefde voor elektronische gadgets, vind ik een simpele papieren kalender die ik bij me draag het beste werkt voor de werkelijke vergaderingen en afspraken. Voor de to-do lijsten, met inbegrip van terugkerende taken, mijn favoriete app op het moment is Remember the Milk. Ik gebruik het ook om me eraan te herinneren van de vergaderingen en afspraken.

De kalender aan de muur met de foto’s van de schattige lil ‘poesjes dat de belangrijke dagen rood omcirkeld heeft;. Waarom zou ik moeten elektronische herinneringen wanneer om dingen te doen;? Is iedereen zo gehaast en al in een haast om dingen te doen wat ze kunnen ‘t herinneren zich hun zusters verjaardag?

Wat is het verbazingwekkende over Google Agenda is het automatisch synchroniseert met Outlook wanneer Google Sync wordt gebruikt.

Google kalender lijkt niet te zinken met Outlook Business Contact Manager Agenda. Ik echt oud terugkerende Outlook-agenda-items zien alleen.

Mijn beste agenda-app is de s-agenda voor de iPhone en iPad. Het ontwerp is mooi en eenvoudig. En het kan taken en memo’s ook het beheer.

Tot 2005, Disney had een regel bekend als “The 65 Episode Rule” waarin wordt gesteld dat al hun tv-shows zouden worden beperkt tot 65 episodes of minder voor de annulering.