wat je kunt (en kunnen) doen met meerdere amazon Echos

De Amazone Echo is een apparaat dat snel het middelpunt van uw Smarthome setup kan worden, maar wat als je woont in een groter huis waar men Echo gewoon niet zal knippen? Hier is wat u moet weten over te brengen in een tweede of zelfs een derde, Amazon Echo-apparaat in uw huis.

Je zou nieuwsgierig naar het al dan niet de Amazone Echo is zelfs in staat om de omgang met andere Echo apparaat in hetzelfde domein te zijn, maar het is eigenlijk niets aan de hand. In feite, met het oog op een Echo Dot te kopen, moest u al te hebben bezeten een originele Amazon Echo. Bovendien kunt u tot 12 Echo-apparaten gekoppeld aan uw Amazon-account te hebben.

Wat gebeurt er, hoewel, als je twee of meer Echo-apparaten in uw woonruimte? Hier zijn een aantal dingen die je moet weten over het hebben van meerdere Amazon Echo-apparaten.

Wanneer u bestelt een tweede Amazon Echo en activeer het met uw Amazon-account, veel van uw instellingen van uw eerste Echo wordt automatisch overgezet naar uw nieuwe Echo apparaat. Thanks, Amazon!

Instellingen die kunnen overgedragen ook uw muziekinstellingen, huishoudelijke profielen, Alexa Skills, smart home-apparaten, Flash Briefing instellingen en uw Google Agenda.

Helaas, niet uw Echos niet echt werken “samen” met elkaar. Dat betekent dat, afhankelijk van hoe ver je Echos zijn van elkaar, kan het nodig zijn om het kielzog woord op een aantal van hen te veranderen, zodat je niet meer dan een wake Echo hebben wanneer je ‘Alexa’ zeggen.

Als u weet dat uw Echos ver uit elkaar genoeg, je bent waarschijnlijk goed om te gaan, maar als je een andere Echo in de volgende kamer over, is het mogelijk dat beide Echos zou wakker als je het kielzog woord te zeggen. Dus set een wakker worden met ‘Alexa’, en een andere om wakker te worden met “Echo”, en bedenk welke is in elke kamer.

Ook als u Alexa vertellen om een ​​timer of het alarm op een Echo ingesteld, zal het niet synchroniseren met alle andere Echo-apparaten in je huis, dat de timer of het alarm alleen afgaan van de Echo dat u de timer gestart betekent of alarm uit.

Dit is zo dat je een timer of het alarm kunt instellen op een Echo, en als het nodig is, stellen andere timer of het alarm op een andere Echo. Terwijl u timers of alarmen gaan op elke Echo op hetzelfde moment, zullen ze niet interfereren met elkaar.

Terwijl uw muziek instellingen worden gesynchroniseerd op uw meerdere Echo-apparaten, kunt u geen muziek afspelen in meerdere Echo-apparaten op hetzelfde moment, dat is waarschijnlijk een functie die veel gebruikers willen.

Helaas, als je Alexa vertellen om een ​​song af te spelen, dan speelt alleen op die ene Echo apparaat. Echter, als je een echo Dot, kunt u de audio-uitgang te verbinden met een hele huis Sonos-systeem rond deze beperking te krijgen.

Op de top van de kleine handvol van de dingen die synchroon over meerdere Echos, uw boodschappen en to-do lijsten zijn ook verspreid over uw Echo-apparaten.

Dit betekent dat als je Alexa vertellen om een ​​item toe te voegen aan je boodschappenlijstje of een taak om je to-do lijst, zal het automatisch synchroniseren met uw Amazon-account, waar u vervolgens kunt openen vanaf een van uw Echos. U kunt zelfs uw boodschappenlijstje te bekijken in de webbrowser op de website van Amazon’s.

Zoals u kunt zien, voor het grootste deel, je Echos werken onafhankelijk van elkaar, behalve voor het spul daadwerkelijk winkels in de cloud, zoals uw boodschappenlijstje of instellingen. We hebben echt willen Amazon zou veranderen dit zo Echos zou samenwerken met elkaar, maar helaas, dit is wat we hebben te maken met voor nu.

Titel afbeelding door Amazon.

Met een vrij uitzicht op de horizon, kan de gemiddelde persoon met een oog hoogte van ~ 5’7 “(1,7 meter) 2,9 mijl (4,7 kilometer) te zien, kan een persoon die 100 voet (30 meter) van de grond 12.2 mijl zien (19,6 kilometer), en een persoon boven op een ongelooflijk hoog locatie, zoals de 29.029 voet (8.848 meter) piek van Mt. Everest kan 209 mijl (336 kilometer) te zien aan de horizon.