wat is het punt van een draadloze harde schijf, en heb ik er een nodig?

Als consumenten blijven hun leven weg te verschuiven van de desktop en op hun mobiele apparaten, met een externe harde schijf die kunt u verbinding maken zonder kabels is een handige manier om weg te stash foto’s, video’s en muziek die je wilt op mee te nemen de weg. Maar hoe werken ze en zijn ze de moeite waard de hogere kosten in de meer traditionele externe media-oplossingen die we hebben gebruikt tot nu toe?

Traditionele externe harde schijven vereisen een USB-poort aan te sluiten op uw computer. Draadloze harde schijven, zoals de naam al impliceert, gebruikt u een Bluetooth of WiFi om bijna elke vorm van mobiele of vaste inrichting in staat te stellen toegang te krijgen tot de bestanden in zijn opgeslagen.

Dit is vooral handig voor mobiele apparaten zoals smartphones of tablets, wat niet eenvoudig USB-poorten, zoals hebben laptops, ze hebben een Micro-USB (Android) of Lightning (iPhone) poort. Dit betekent dat, tenzij je een aantal zeer creatieve adapters kopen en downloaden apps van derden die niet eens beschikbaar zijn in de belangrijkste app stores zijn, zal een gewone externe harde schijf niet op veel telefoons. Sommige Android-apparaten kan werken met externe schijven, maar zelfs dan zouden ze de batterij zeer snel verliezen het voeden van de drive.

Deze draadloze harde schijven zijn batterij-aangedreven, en voortdurend stoten hun eigen WiFi-netwerk dat alle apparaten in de omgeving verbinding kunnen maken met met een wachtwoord. Als je verbinding te maken van uw pc, zal de omvormer weergegeven in File Explorer (Windows) of Finder (Mac OS X), net alsof het al in zijn aangesloten via een fysieke kabel. Als u verbinding maakt vanaf een smartphone of tablet, zou een venster dat zal u door alle stappen die je nodig hebt om te beginnen met de overdracht van bestanden van en naar het station. De levensduur van de batterij is afhankelijk van wat je doet op het moment, maar de meeste fabrikanten kunnen waarderen hun drives op ongeveer zes uur uptime, terwijl consequent streaming media, en rond 20 uur als bleef inactief standby.

Wanneer de iPhone 6s eerst werd aangekondigd, zowel analisten en journalisten lambasted Apple’s beslissing vast te klampen aan een optie 16GB. Met de introductie van zowel Live Photos en 4K-opname, het was duidelijk dat iedereen die de begroting route ging met hun volgende mobiele aankoop uit de ruimte proberen om een ​​miezerig 30 minuten video te houden op een moment zou lopen.

Met een draadloze harde schijf opgeborgen, kunt u geen foto’s of video’s die u op de schijf in een paar minuten kwijt te raken. Het is geweldig als je liever niet te betalen voor een cloud service en extra ruimte nodig in een snuifje wanneer u reist. Uiteraard werkt ook net zo goed als volledig operationeel onafhankelijke mediaserver.

De beste draadloze harde schijven die er komen met een reeks van ingebouwde media streaming mogelijkheden, die werken met smartphones, tablets, smart tv’s, en media streamers zoals de Chromecast en Roku. Gewoon deelnemen aan het netwerk van de harde schijf via de interface van uw TV, en alle films, tv-programma’s, of muziek die u hebt opgeslagen op speelbaar via uw (of vriend) home entertainment center zal zijn.

Dit alles toegevoegde functionaliteit is niet altijd goedkoop, echter.

Reguliere bekabelde externe harde schijven kunnen de kosten zo weinig als $ 50 voor 1 TB aan opslagruimte, maar gelijkwaardige draadloze harde schijven zou minstens twee keer zo veel kosten. Dit is het gevolg van alle extra onderdelen die fabrikanten moeten met een draadloze harde schijf om het te laten werken, met inbegrip van de batterij en de verschillende WiFi-onderdelen op te nemen.

Ook als extreme draagbaarheid is wat je na, deze toegevoegde chips en accu’s zal ook bulk van het apparaat een beetje. Als je van plan bent stashing de schijf in een laptop tas of een rugzak het vrijwel te verwaarlozen, maar als je van het idee van het hebben van het geheel van uw systeem back-ups klaar om uit je zak te glijden in een oogwenk, de toegenomen heft zou kunnen beginnen om je af te wegen.

Als de camera’s op onze telefoons blijven om betere foto’s en hogere resolutie video’s te nemen, zal de behoefte aan secundaire opslag opties alleen maar blijven groeien. Deze draadloze harde schijven zijn de perfecte oplossing voor een wereld waar een minuut van 4K-video neemt meer dan 1/3 van een gigabyte, en de opslag voetafdruk van onze foto’s zijn niet erg ver achter. Maar terwijl ze perfect voor de weg krijgers, professionele fotografen, of een ouder die op het verkrijgen van een volledige opname van plan, hun hogere kosten kunnen niet de moeite waard voor iemand met een 128GB schijf op hun telefoon en 3TBs van ruimte op hun cloud-account.

Natuurlijk is de beslissing tussen de twee maakte een stuk makkelijker als je weet dat, hoewel een draadloze harde schijf heeft “draadloze” in de naam, kunt u nog steeds de stekker in wanneer je weer thuis bent. Elke draadloze harde schijf de moeite waard zijn zout biedt zowel de mogelijkheid om verbinding te maken via WiFi, evenals de meer standaard route van het aansluiten via USB 3.0, waarmee de overdrachtsnelheid verhoogt vertienvoudigd-dus het is perfect voor alle situaties. WiFi gemak wanneer u het wilt, en razendsnelle USB 3.0-functionaliteit wanneer je het nodig hebt, wat anders zou je echt vragen?

Afbeelding Credits: Seagate 1, 2

Verbinding maken met externe schijf is hetzelfde als een back-up van een schijf. Bijvoorbeeld, de opslag van Google Cloud. Op deze manier is de oude manier voor het opslaan van deze belangrijke documenten of foto’s.

Verbinding maken met externe schijf is hetzelfde als een back-up van een schijf. Bijvoorbeeld, de opslag van Google Cloud. Op deze manier is de oude manier voor het opslaan van deze belangrijke documenten of foto’s.

Sorry, maar wat? Die verklaring heeft geen zin.

Ik zal aan het punt krijgen, hoeft u niet een extern station alles wat je nodig hebt is Google Cloud nodig.

Cloud-opslag is geen substituut voor een lokale opslag. Ik kan honderden films passen op een 1 TB harde schijf. Ik kan misschien een fit op mijn Google Drive-account.

Ga je gang een draag uw honderd films die ik ben er geweest. Mijn begrip was foto’s en documenten geen films

Het zou een mooie aanvulling op het artikel om monsters van draadloze harde schijven te zien zijn geweest. Een paar in het low-end categorie (zwakke batterij, lage opslag) en high-end (enorme batterij, enorme opslagcapaciteit). Ook, wat voor soort snelheden (transfer, lezen / schrijven) hebben we het over?

Zijn er andere voordelen, zoals: Bij conventionele aangesloten oplossingen, moet u ontkoppelen (veilig verwijderen) media of het station kunnen worden beschadigd. Is dit een probleem met WiFi Drives (dat wil zeggen, moeten ze worden losgekoppeld in sommige speciale manier)?

Hoe zit het met verwisselbare batterijen? Op een gegeven moment de hoeveelheid lading die WiFi-stations te houden kan een probleem zijn. Plug-in drives bieden een voordeel hier – dus zijn er WiFi-schijven die 2-in-1 (bieden zowel WiFi en USB-aansluitingen) zijn? Kunnen deze WiFi-drives worden aangesloten op een draagbare voeding voor langere run-time?

Ik hou echt van deze nieuwe technologie. Het maakt het makkelijker om meerdere apparaten (pc’s, tablets, smartphones) aan te sluiten of een ad-hoc netwerk voor het delen van bestanden met 3-partijen (personal, business). Please … laten we eens kijken een meer gedetailleerd artikel over deze stations. Deze was nogal zwak **: – p **

is een probleem met WiFi Drives (dat wil zeggen, moeten ze worden losgekoppeld in sommige speciale manier)?

Geen eject nodig is. U kunt het station of de stroom naar beneden zodra loskoppelen als de overdracht is voltooid.

Ik denk dat het artikel was informatief en gaf een voorbeeld van wanneer je draadloze opslag zou gebruiken. Dat gezegd hebbende, als je op deze website, u waarschijnlijk “get uw nerd op” met enige regelmaat. En als dat het geval is, hebt u waarschijnlijk een netwerk thuis met een fileserver (of drie) met VPN of externe toegang van een soort. Wireless opslag lijkt een mooie nieuwtje maar je kon bespaart jezelf een paar dollar als je weet wat je doet, want ik vermoed dat de meeste lezers hier te doen. Anders, goed artikel.

Ik heb een RavPower eenheid die ik meenemen als ik op reis. Ik kan het gebruiken op plaatsen waar er geen reguliere WiFi-netwerk. Dat is het echte punt van deze dingen – een manier om toegang te krijgen tot bestanden op een harde schijf of flash drive zonder te sluiten ze aan bij een bestaand draadloos netwerk.

Ik denk dat ik vond de perfecte oplossing in Rav Macht Hub. De USB-poort kan betrouwbaar en comfortabel vermogen en sluit mijn poort gereden 1 TB Seagate aandrijving voor langere perioden dat zelfs USB 3.0-poort op de originele Intel moederbord kan niet. Het kan comfortabel streamen 10 mbps 1080p media zonder een glitch. Werkt met alle besturingssystemen. Wat kun je nog meer vragen?

BTW ik heb altijd gevonden wifi verbindingen betrouwbaarder dan onboard USB 2.0 / 3.0-poorten op de PC te zijn. Dit geldt met name voor de originele Intel moederborden.

Ik heb een 1 TB Seagate schijf die ik kreeg toen ze voor het eerst naar buiten kwam ik zelden gebruik het als ik ben meestal thuis en als ik haar ben in een grootstedelijk gebied plus ik heb 18GB van gedeelde data een 64GB micro in mijn M8 Windows Phone . Ik kijk eigenlijk Plex uit mijn Windows Home Server of kijken naar mijn Slingbox. Ik heb ook een Ubooquity server voor boeken en strips en remote toegang tot mijn server via de server app voor Windows Phone. Dit doet me maar als ik ga kamperen deze zomer weer om dit mee te nemen laatste keer dat de gegevens signaal was verschrikkelijk in het bos.

Niet echt een draadloze harde schijf. Ik probeerde een mediaserver die bestanden te lezen via een SD-kaart en het werkte niet zo goed. Moest zijn eigen software te gebruiken en laten we eerlijk zijn, stock software videospeler is niet groot. En het was bijna onmogelijk om te blijven aansluiten op het apparaat toen ik in een gebied waar er veel van wi-fi verkeer, zoals in een appartement. Ik moest de SSID handmatig in te voeren om te kunnen verbinden met het apparaat, wat een ongemak.

Karaoke, het populaire entertainment spel waarin amateur-zangers en zangeressen mee naar vocal-minder sporen van popsongs, betekent “leeg orkest” wanneer rechtstreeks vertaald uit het Japans naar het Engels.