view documenten en PDF-bestanden rechtstreeks in Google Chrome

Wilt u documenten, presentaties en PDF-bestanden direct te bekijken in Google Chrome? Hier is een handige extensie die maakt Google Docs uw standaard online viewer dus niet om het bestand eerst te downloaden.

Ermee beginnen

Door gebrek, wanneer u over een PDF of andere gemeenschappelijke document dossier online in Google Chrome, moet je het bestand te downloaden en openen in een aparte applicatie.

Het zou veel makkelijker om gewoon online documenten te bekijken rechtstreeks in Chrome zijn. Om dit, hoofd doen naar de Docs PDF / PowerPoint Viewer pagina op de Chrome-extensies website (link hieronder), en klik op Installeren om deze toe te voegen aan uw browser.

Klik op Installeren om te bevestigen dat u deze extensie te installeren.

Extensions lopen niet standaard in de Incognito-modus, dus als je wilt altijd documenten rechtstreeks bekijken in Chrome, opent u de extensies pagina en controleer Laat deze uitbreiding te draaien in incognito.

Nu, wanneer u klikt op een link naar een document online, zoals a.docx bestand van Word, het zal openen in de Google Docs viewer.

Deze documenten meestal te maken in hun originele full-kwaliteit. U kunt in- en uitzoomen om precies te zien wat je wilt, of zoek in het document. Of, als het niet correct uitziet, klikt u op de koppeling Downloaden in de linkerbovenhoek om het originele document op uw computer op te slaan en te openen in Office.

Zelfs complexe PDF maken zeer mooi. Let wel dat Docs houdt het document te downloaden terwijl je leest het, dus als u naar het midden van een document kan wazig op eerste uitstraling, maar zal snel duidelijk omhoog.

U kunt zelfs beroemde presentaties online te bekijken zonder ze te openen in PowerPoint. Merk op dat dit alleen de dia’s zelf wordt weergegeven, maar als u op zoek bent naar informatie die je waarschijnlijk niet de slideshow effecten toch nodig hebben.

Adobe Reader Conflicten

Als u al Adobe Acrobat of Adobe Reader op uw computer, kunnen PDF-bestanden te openen met de Adobe plugin. Indien u liever uw PDF-bestanden met de Docs PDF Viewer lezen, dan moet u de Adobe plug-in uit te schakelen. Voer het volgende in je adresbalk van uw Chrome Plugins pagina te openen

chrome: // plugins /

en klik vervolgens op Uitschakelen onder de Adobe Acrobat plug-in.

Nu is je PDF’s zullen altijd geopend met de Docs viewer plaats.

prestatie

Wie heeft er niet gefrustreerd door te klikken op een link naar een PDF-bestand, alleen uw browser pauzeren gedurende enkele minuten terwijl Adobe Reader worstelt om het bestand te downloaden en weer te geven? Google Chrome standaard gedrag van alleen de bestanden te downloaden en laat je ze opent is nauwelijks meer behulpzaam.

Deze uitbreiding neemt afstand van beide problemen, omdat het de documenten op de servers van Google maakt. De meeste documenten geopend vrij snel in onze tests, en we waren in staat om grote PDF-bestanden slechts enkele seconden te lezen na het klikken op de link. Ook de Google Docs Viewer maakte de documenten veel beter dan de HTML-versie in het cachegeheugen van Google.

Google Docs leek probleem op sommige dossiers, en we zagen foutmeldingen op verschillende documenten hebben we geprobeerd om te openen. Als u dit ondervindt, klikt u op de koppeling Downloaden in de linker bovenhoek om het bestand te downloaden en te bekijken vanaf uw bureaublad in plaats daarvan.

Conclusie

Google Docs is verbeterd door de jaren heen, en nu biedt redelijk goede rendering, zelfs op meer complexe documenten. Deze uitbreiding kan je browsen makkelijker te maken, en help documenten en PDF’s voelen zich meer als een deel van het internet. En, omdat de documenten worden weergegeven op de servers van Google, het is vaak sneller om een ​​voorbeeld van grote bestanden dan om ze te downloaden naar uw computer.

Link

Download de PDF-documenten / PowerPoint Viewer-extensie van Google

“Ultimate Google doc viewer” is een andere grote uitbreiding voor het bekijken van documenten in Google Docs viewer.

Een goede reden om deze extensies gebruiken is de nieuwste lek in PDF-bestanden. Door de bestanden niet te downloaden zult u geen zorgen te maken over iemand probeert om kwaadaardige code te starten op uw computer.

Het toestaan ​​van de browser naar een PDF weer te geven is een beveiligingsprobleem. Best practice zou zijn om die optie in Adobe Acrobat Reader op te heffen.

Er is een ultra-luxe versie van Craigslist bekend als JamesList (later omgedoopt tot JamesEdition) die helikopters, jachten en andere dure goederen en diensten voorzien.