uitzicht op de home – beelden van de aarde van Saturnus en kwik

Houdt u van staren naar foto’s genomen door verschillende onderzoek ambachtelijke reis door ons zonnestelsel? Dan zult u zeker genieten van deze fotografische traktatie van NASA toont onze thuisplaneet van Saturnus en Mercurius!

NASA heeft samen een prachtige mini slideshow met vijf fantastische beelden van de aarde blijkt uit beide locaties, dus haast over meer om te genieten van de fotografische goedheid.

Speciale opmerking: Als u klikt op de volledige afbeelding en de titel tekst die voor elke afbeelding in de diavoorstelling, dan hebt u toegang tot een downloadbare behang in een verscheidenheid van schermresolutie maten! Kijk voor de View Wallpaper tekst onder elk van de afzonderlijke beelden en klik erop.

NASA Releases van de aarde door Distant Spacecraft Fotoshow [NASA]

NASA Releases van de aarde genomen door Distant Spacecraft [NASA]

Golf bij Saturn – Introductie [Cassini Solstice Mission]

Terugkijkend op ons [MESSENGER – Kwik Surface, Space milieu, geochemie, en afstandsbepalings]

[Via CNET News en The Verge]

A Charlie Brown Christmas, het vijfde studioalbum van jazzgroep de Vince Guaraldi Trio en vernoemd naar de kerst speciale diende het als een soundtrack voor, is een triple platina best verkochte album.