tweak Google Reader iphone editie in uw firefox sidebar

Als je een grote fan van zowel Google Reader en Firefox, zult u geïnteresseerd om te weten dat Google’s iPhone-versie van Reader is een perfecte pasvorm voor de Firefox-sidebar, en met een paar tweaks kunnen we het echt goed passen.

We kunnen aanpassen aan de kop te verwijderen, kiest u onze startpagina, afzwakken van de lettertypes en zelfs verwijderen van de fragmenten om ons een mooie schone lijst zoals deze geven

Voeg Google Reader iPhone Edition naar de Firefox Sidebar

Het enige wat je hoeft te doen is klik met de rechtermuisknop ergens op de bladwijzerbalk en kies Nieuwe bladwijzer, geef het een naam (of laat dat blanco) en zet in de volgende URL

http://www.google.com/reader/i/

Zorg ervoor dat u het vakje voor “Laad deze bladwijzer in de zijbalk” check, en je bent klaar.

Als u nu de bladwijzer klikt, zul je zien dat het wordt geopend in de zijbalk.

Verander Bookmark naar specifieke Tag (of pagina) Open

Het eerste probleem is dat de bladwijzer opent naar het alle artikelen van standaard, wat slecht is voor degenen onder ons met een zeer groot aantal abonnementen. Ik geef de voorkeur aan de lezer te openen met mijn “favorieten” tag standaard geselecteerd, dus we moeten dit aan te passen.

Navigeren in de zijbalk aan de tag die u wilt gebruiken en klik met de rechtermuisknop in een leeg gebied van de pagina en kies “View Page Info”

Nu zult u de directe URL naar die pagina, die u kunt kopiëren naar het klembord te zien …

En vervolgens te gebruiken in een nieuwe favoriet, of pas de bestaande bladwijzer die u hebt gemaakt.

Nu wanneer u klikt op de bladwijzer, kunt u de pagina die u liever te zien te zien.

Verwijder de Ugly Blue Border

Opmerking: Voor de rest van de tweaks die je nodig hebt om de Stylish extensie geïnstalleerd, of u kunt een bestand met de naam userContent.css in uw Firefox-thema map aan te maken en zet de code daar.

Om wat voor reden dan ook, de Google Reader-logo heeft dit vervelende blauwe rand er omheen, maar we kunnen verwijderen die met een snelle Stijlvol script.

Klik op de Stijlvol icoon, kies Write Style en vervolgens Blanco Stijl.

Geef de stijl een beschrijvende naam en plak in de volgende tekst

@ -moz-Document url-prefix (http://www.google.com/reader/i) {.logo img {border: 0px belangrijk,}

U kunt op de preview-knop om de wijzigingen meteen zien

Verwijder Header Geheel

In plaats van alleen het veranderen van de grens, kunt u de gehele afbeelding header sectie te verwijderen, omdat het niet echt nodig is. Pas de stijlvolle script om de volgende plaats

@ -moz-Document url-prefix (http://www.google.com/reader/i) {.logo {display: none belangrijk,}

Als u op de knop Voorbeeld zal de nieuwe veranderingen te laten zien …

Pas de Tekengrootte

De iPhone site is geoptimaliseerd voor een klein touch screen display, zodat het lettertype is gewoon veel te groot voor mijn smaak. Wij kunnen de volgende regel toe te voegen aan de stijlvolle script om het lettertype iets kleiner te maken

* {Font-size: 0.97em belangrijk!

Als u volgt langs, moet het volledige script nu

@ -moz-Document url-prefix (http://www.google.com/reader/i) {.logo {display: none belangrijk}; * {font-size:! 0.97em belangrijk,}

Nu hebben we een veel compacter te bekijken, makkelijker te lezen

Change List om Headlines Only

Je zult merken dat je de eerste paar woorden van het bericht kan zien in de lijstweergave … Persoonlijk zou ik liever gewoon de koppen weer te geven. Voeg het volgende toe aan uw script

{! Display: none belangrijk,} span.item-fragment; span.item-source-titel {font-size: 0.9em belangrijk!}

Nu hebben we een echt nuttig sidebar applicatie kreeg

volledige Script

Hier is de definitieve versie van dit script, met het logo bar verwijderd, lettergrootte kleiner, en geen uittreksels.

@namespace url (http://www.w3.org/1999/xhtml); @ – moz-document url-prefix (http://www.google.com/reader/i) {.logo {display: none! belangrijk,}; * {font-size: 0.97em belangrijk}; span.item-fragment {display: none belangrijk}; span.item-source-titel {font-size: 0.9em belangrijk}!

Dit moet illustreren waarom ik ben zo’n grote fan van Stylish.

Let op: de inhoud verandert u niet de stijlvolle toestel nodig hebt, kun je gewoon voeg de code in je blog aan de userContent.css bestand in uw profiel / chrome map firefox. Tenminste, dat is wat ik deed en het werkt prachtig, bedankt!

Om een ​​of andere reden dit niet lijkt te werken voor mij, kan niet achterhalen waarom zo wordt gekopieerd van de code, probeerden zowel stijlvol en in het userContent bestand als Bill voorgesteld, maar geen van de wijzigingen van invloed zijn Neem het op tegen voorvertoning of zelfs toen ik herladen de pagina zelf.

@Bill

Je bent precies goed … Ik weet niet waarom ik blijf vergeten om dat te omvatten! Bedankt!

Gewoon plezier maken met een stijlvol. hover toevoegen en de cursor.

entry-rij: hover {background-color: # 99CCFF belangrijk; entry-min-start: hover {border-color: # 99CCFF belangrijk; cursor:! pointer belangrijk

@Jason

Nu dat is heel lief! Ik zal dat één toe te voegen aan het artikel in een beetje.

Ik zou graag in staat zijn om de verspilde sterpictogram (ik gebruik het) voor een merk als gelezen pictogram te wisselen. Omg dat zou baas! Is het mogelijk om een ​​dergelijke functionaliteit swap te maken?

Man, dit is geweldig, heel erg bedankt;! Als iemand weet hoe ik ben geïnteresseerd in twee toevoegingen: 1) Ik zou er een manier om de tekst op de bodem te verwijderen, of maak het kleiner zijn, zou dat de ervaring zelfs schoner. We hebben al verwijderd het logo;! 2) Een soort van de knop voor het verplaatsen tussen items. Net als de “Next post” en “Vorige post” in de echte Google Reader. Ik weet dat dit is ontworpen voor de tastbare alleen iPhone, maar er moet een of andere manier te zijn, niet? (Sneltoetsen, misschien?); Nogmaals bedankt!

Werkt voor gmail ook.

http://mail.google.com/mail/x/

Goede tutorial! Ik gebruik de uitbreiding speed dial dus het is leuk te kunnen vrijmaken een ander slot op mijn homepage voor een ander doel dan Google Reader website. Thanks a lot man!

voor degenen onder ons zonder Stijlvol, kunt u gewoon AdBlock dat lelijke Google Reader-logo; http: //www.google.com/reader/ui/527436693-logo-iphone.gif

Verberg de onderste tekst: .footer {display: none

Ik gok een GreaseMonkey script nodig zou zijn om functionaliteit toe te voegen (nieuwe knoppen, ter vervanging van knoppen, etc).

Is er toch om dit script via Greasemonkey draaien?

Dit is de beste ooit. En bedankt voor de inleiding tot stijlvol!

Leuke les, is uitgegroeid tot een welkome aanvulling op mijn sidebar. Was niet bijzonder tevreden met de manier waarop de post-count aan de rand van de zijbalk zaterdag recht, dus voegde de volgende code om Stylish

span.item-count {padding-right: 5px belangrijk!

Het werk is een traktatie 🙂

Is er een manier om de standaard meer dan 15 items weer ingesteld?

Bedankt!

Dit werkte geweldig! Dat Stijlvolle plugin is vrij zoet!

Ik heb de suggesties gemaakt hier samengesteld, en voegde een van mijn eigen.

@namespace url (http://www.w3.org/1999/xhtml); @ – moz-document url-prefix (http://www.google.com/reader/i) {.logo {display: none! belangrijk,}; * {font-size: 0.97em belangrijk}; span.item-fragment {display: none belangrijk}; span.item-source-titel {font-size:! 0.9em belangrijk} .entry Tweerijige: hover {! background-color: # 99CCFF belangrijk,} .entry-min-start: hover {border-color: # 99CCFF belangrijk, cursor: wijzer belangrijk!} .footer {display: none,}; overspanning .item-count {padding-right: 5px belangrijk!} sub-rij: hover; # Show-meer-rij:. hover {grens: 2px stevige # 99CCFF belangrijk, cursor: wijzer belangrijk!}

sub-rij: hover {margin-bottom: -1px belangrijk; margin-top: -2px belangrijk; margin-right: -300px

# Mark-deze-lezen: hover, .m-toets: hover; #-show-nieuwe-items: hover; # Show-all-items: hover; # mark-all-lezen: hover; # Show-all-subs: hover; #-show-nieuwe-subs;: @ – moz-document url-prefix (http://mail.google.com/mail/x) {.logo {display; {cursor pointer belangrijk!}: none belangrijk! ,}; * {font-size: 0.97em belangrijk}; span.item-fragment {display: none belangrijk}; span.item-source-titel {font-size: 0.9em belangrijke}; div. nav {display: none belangrijk,} entry-rij:. hover {background-color: # 99CCFF belangrijk,} .entry-min-start: hover {border-color: # 99CCFF belangrijk, cursor: pointer belangrijk, }

Scoble eigenlijk voorspelde een Google Reader social bookmarking motor in 2006.

Je kunt nu vrienden toe te voegen aan je lijst met vrienden, foto feeditems, bookmark enkele blog posts van blogs die je leest op het web en Heres de kicker, is er nu een blog aanbeveling motor die blogs je niet lezen wat je aanbeveelt vrienden lijst is geabonneerd op in hun Google-Readers.

Dan, alles wat je te delen en bladwijzer in Google Reader natuurlijk komt op uw Google-pagina met gedeelde items gekoppeld aan uw Google-profiel.

Wat echt blies mij afstand was de aanbeveling motor. Als je zo veel van uw e-maillijst abonnees toe te voegen als u uw Google Reader kan aan u kan een echt goed idee van wat andere blogs uw abonnees aan het lezen te krijgen.

De links in uw gedeelde items zijn alle HTML en volledig dus volgde elke keer een van uw RSS-abonnees deelt een blog post-it is het creëren van inkomende links naar uw site.

Beter nog, het maakt gebruik van de exacte blog post titel schreef u dus nu uw links gebruik maken van uw zoekwoorden en boekeleggers cant je title tag te veranderen.

Na een gesprek met mijn SEO top hond contacten, ze waren allemaal vloer en verzekerde mij dat dit is de nieuwe SEO tactiek die niemand kent.

http://www.keywebdata.com/?p=136

Het is een beetje moeilijk om vrienden toe te voegen, de gemakkelijkste manier is om te sturen een praatje te nodigen uit Gmail en e-mail uw contactpersoon die u wilt vriend en hebben ze e-mailen je terug. Het lijkt erop dat Google wil een twee-weg gesprek voordat ze zal u toelaten om wederzijdse vrienden geworden.

Als u wilt naar vriend me, voeg chrislang bij gmail.com om uw Google Gmail-chat en stuur me een e-mail te laten me weten zodat ik kan een e-mail terug te keren naar u, waardoor een tweeweg-verbinding in Google te creëren.

Google is rustig rollen dit uit achter de schermen, maar het is een full blown social bookmarking toepassing en de blog aanbeveling motor is de nieuwe blog marketing strategie.

Eén ding heb ik niet helemaal uitgedokterd is bij gebruik van FeedBurner nu pijn doet, omdat je daar de links verwijzen naar de FeedBurner redirect in plaats van uw site als een WordPress-feed doet.

Ik had een probleem dat als je naar beneden scrollen in de lijst van e-mails, springt automatisch terug naar de top. Het blijkt dat één lijn van javascripts moet uitgeschakeld om dit op te lossen. Ik maakte een GreaseMonkey script dat verwijderde “window.scrollTo (0,1)” van de volgende regel;. N.prototype $ = function (a, b) {var c = a || window.orientation || 0, dit. bb = c, var d = this.j (this.h), if (c == 0) {d.style.width = “320px”, b && _ && IframeEmbeddedExecution window.scrollTo (0,1)} else d.style.width = “480px”}

Het enige nadeel is nu dat wil zeggen werkt in de normale browser, maar niet in de zijbalk. Dit komt omdat GreaseMonkey niet ondersteunt Firefox Sidebar (http://groups.google.com/group/greasemonkey-users/browse_thread/thread/87351bce2c99d267). Iedereen weet een truc om de zijbalk met GM mogelijk te maken?

Hoe dan ook om het tweaken om auto-refresh?

Ondanks wat cartoons ons hebben geleerd, kunnen de coyote oplopen tot 40 mijl per uur, terwijl de roadrunner alleen kan oplopen tot 26 mijl per uur.