tijd kromtrekken is een proces dat wordt gebruikt door tv-stations om?

Antwoord: Fit in meer Commercials

De laatste tijd u misschien opgevallen dat het lijkt alsof je favoriete sitcom heeft veel meer commercials dan u herinneren. Misschien bent u ouder en minder tolerant ten opzichte van onderbrekingen in uw favoriete programma’s of misschien de zender waar u naar kijkt is het aangaan van een stiekeme praktijk die bekend staat als “de tijd kromtrekken”.

Al meer dan tien jaar een groot aantal stations in de VS hebben stilletjes versnellen hun programmering (in wezen een vorm van zeer milde snel doorsturen van de inhoud) om de speelduur van de gegeven tv-programma of film ergens te verminderen met 10-20 procent. Wat doen ze met die extra tijd, vraag je? Waarom vul het met commercials, natuurlijk.

Ironisch genoeg is de praktijk tot stand gekomen als gevolg van het zinken kabel subscribership tarieven en een wens van de kabel en satelliet-bedrijven om de inkomsten te verhogen, maar de verhuizing te versnellen shows en verpakken in meer commercials is bij te dragen aan meer mensen verlaten de kabel en het gebruik van diensten zoals Netflix, waar shows worden geleverd in hun originele formaat sans commercials.

Het antwoord op die ene was vrij duidelijk voor mij.

Yep, volg het geld.

Ze krijgen niet meer dan op mij naast het kijken naar sport Ik heb niet veel commercials gezien in de afgelopen 7 jaar. Thanks torrents.