Outlook gebruiken regels om te voorkomen dat “oh nee!” na het verzenden van e-mails

Hoe vaak heb je een e-mail gestuurd en toen realiseerde een paar seconden later dat uw snarky commentaar is verzonden naar de hele mailinglijst, of links een beschamende typefout in een e-mail aan iemand je probeert om indruk te maken?

Met behulp van de “uitstellen” -regel in vooruitzichten, we kunnen opstelling een regel die in wezen pauzeert alle bericht levering voor een paar minuten nadat u op de knop Verzenden, om u een kans om te herstellen geven.

Kies Regels en waarschuwingen in het menu Extra en klik vervolgens op de knop Nieuwe regel.

Onder “Start met een lege regel”, kies Controleer de berichten na het verzenden, en klik op Volgende.

Klik nogmaals op de knop Volgende op de “Aan welke voorwaarden wilt u controleren” scherm en wordt u gevraagd met dit dialoogvenster met de mededeling dat de regel van toepassing op alle berichten. Als je wilt, kun je deze regel ingesteld dat alleen werken voor bepaalde groepen.

Op het volgende scherm, vinkt u het vakje voor “uitstellen levering door een aantal minuten”, en klik vervolgens op “een aantal” en verander de defer minuten om iets als 5 minuten, hoewel je het kan veranderen aan wat u wilt .

Ik oorspronkelijk geprobeerd met behulp van een 1 minuut vertraging, maar het gaf me genoeg tijd om de fout te realiseren en zoek de boodschap en het probleem opgelost.

Klik op de knop Volgende en geef de regel een naam en bij voorkeur iets memorabel, zodat u deze in de lijst kunt herkennen.

Nu wanneer je berichten sturen, zul je merken dat ze zitten in de Outbox voor een paar minuten. Als u een bericht wilt stoppen uit te gaan, uw beste inzet is om gewoon verwijderen uit de Outbox, maar je zou kunnen proberen om alleen de fout vast te stellen en vervolgens opnieuw te verzenden.

GREAT les !!! Ik heb dit een paar keer gedaan en dit zal een redder in nood zijn !!!

de naam van mijn vrouw is Rhonda en er is een Ronda die werkt in mijn kantoor … genoeg gezegd.

Zoals gebruikelijk uw artikel is goed geschreven en gemakkelijk te begrijpen. Ik hou echt van de screenshots. mam

wonderfull features … ze moeten dit soort functie uit te voeren in alle websites 🙂

dankzij howtogeek

Ik heb dit al gedaan op het werk, maar mijn vraag is hoe krijg je het aan deze regel overschrijven en direct te verzenden? Ik heb geprobeerd met behulp van F9 te verwerken verzenden / ontvangen van e-mails, maar wacht nog steeds voor mijn 1 minuut vertraging door te geven voor het verzenden. Zo nu en dan aan het werk zijn er baseball / voetbal ticket giveaways aan de eerste persoon om te antwoorden en als gevolg van de vertraging, ik ben nooit de ontvanger van de tickets. Iemand stelde voor het toevoegen van een regel om het even welke e-mails met een bepaald karakter erin uit te sluiten, dus gebruikte ik ~ maar ik liever niet te hebben om toe te voegen dat aan mijn ‘noodgevallen’ e-mails. Alle hulp zou worden gewaardeerd.

Wauw! gewoon wow!

Goed zo.

Soms heb ik behoefte aan een e-mail om uit te gaan al snel – ik een uitzondering toegevoegd in dezelfde regel dat als het woord ‘norule “in het lichaam verschijnt, is er geen vertraging.

Nu alles wat ik nodig heb is een 15 tweede versie voor gesprekken met mijn tiener dochter … 😉

Bedankt !

Goed idee … enige ding is, is er een manier om een ​​bericht te klikken en te zeggen: ‘zend nú’ (soms een bericht echt heeft meteen uit te gaan, en de 15 seconden besteed expliciet verzenden helpt het om het even welke verschrikkingen te voorkomen)

Oh ITN is geweldig om te zien dit door iemand anders gebruikt! Ik dacht dat dit uit ongeveer 4 jaar geleden, en hebben het sindsdien hield (vooral goed voor mij als een last minute kans om de bijlage toe te voegen). Ik heb onlangs het opzetten van een uitzondering waar alles met * nd * gaat onmiddellijk (nd voor geen vertraging) en dat vind ik erg behulpzaam ook (freecycle anyone?). Ik heb het opzetten van een verzenden van uitstel op ten minste drie medewerkers computers, die allemaal vonden het zeer nuttig.

Ik heb dit een tijdje geleden. Het is mijn bacon meer dan eens gered, ook! Echter, ik stel het op enige vertraging berichten die worden verzonden met een prioriteit van ‘normaal’. Als ik onmiddellijk ik op reageren (als het winnen van die kaartjes) de prioriteit ‘hoog’ en het bericht gaat onmiddellijk. Cashback!

Een gemakkelijke manier om snel een “override” om het uitstel te maken is om berichten verzonden met hoge prioriteit of met persoonlijke of vertrouwelijke Sensitivity behalve.

Groot artikel!

Bedankt – groot artikel. Ik heb een beleid van nooit iets via e-mail ik het onderwerp voor zichzelf te lezen verzenden, maar ik heb er een gewoonte van te typen namen in te snel, trekken de verkeerde persoon. dat wil zeggen Winston. eindigt als Windemere of iemand anders.

Dit zal mij redden uit een domme fouten.

Wees voorzichtig

Hou van deze tip!

Hartelijk bedankt. Het is echt nuttig voor mij aan het werk in mijn org als mensen hulp bij mij;. Is er een manier niet te verwijderen van de hele e-mail van outbox in plaats van te corrigeren waar nodig en dan opnieuw te verzenden;? Nogmaals bedankt.

U kunt uw e-mails direct door te klikken op Verzenden worden verzonden dwingen / ontvangen-knop.

Dit zal glimlachen te brengen op managers die vaak belangrijke mails met attachments uit.

De beelden zijn goed om naar te kijken. Ik heb een vraag. Kun je vertellen hoe heb je de “fading schaduweffect” om het beeld achtergronden geven? Kan het worden gedaan met SnagIt? Hopen uw antwoord te lezen.

Houd uw goede werk.

In plaats van een regel, heb ik gewoon stel een interval van 15 minuten op verzenden / ontvangen. Op die manier, als ik moet onmiddellijk te verzenden, de “Alles verzenden / ontvangen” knop werkt meteen.

Ik hou van de tips, maar, en altijd iets te leren hier.

Geweldige tip! Een verwante iemand u weten allemaal: Vul het “Aan:” veld afgelopen. Houdt u per ongeluk het verzenden!

vraag – Ik gebruik Outlook Express. Ik heb geen “Regels en waarschuwingen te zien” op de werkbalk. Is er een manier voor mij om uit te stellen het verzenden van e-mails, omdat er op Outlook?

Je zou meer profiteren van de vooruitzichten … Ik hou van Office 2007

Wat claire gezegd, maar ik stel het gewoon te verzenden / ontvangen elke 3 minuten. Als u nodig hebt om meteen te verzenden gewoon op F9 om / rec’v alle sturen. Net vinkt u het vakje dat zegt: “Stuur meteen bij het online” of iets dergelijks. In ieder geval, dit is een groot artikel en idee om uw systeem te helpen u voorkomen dat domme fouten.

Is er een manier om berichten te versturen met behulp van deze w / o te hoeven raken versturen knop te ontvangen of handmatig druk op de “send all” commando, maar ook w / o te hoeven te verzenden / ontvangen automatisch in 2003? Ik wil alleen ber ontvangen 2x p / dag, toen ik ze handmatig te ontvangen.

Hartelijk bedankt

Dit is beter dan alleen het instellen van uw verzenden / ontvangen interval, zeggen 3 minuten, omdat soms kun je net toevallig op verzenden een fractie van een seconde voordat de timer is en uw e-mail zal ontsnappen. Dit heeft mij eerder gebeurd maar gelukkig zonder veel gêne, maar toch … De prioriteit uitzondering hoog lijkt een goede omzeilen voor berichten die echt nodig onmiddellijk uit te gaan. Goede tip.

Als je niet wilt knoeien met de regels iets anders dat je kunt doen is ingeschakeld in de cache uitgewisseld-modus en verblijf in de offline modus. Op die manier kun je alleen e-mail wanneer je geraakt verzenden / ontvangen, maar u alleen e-mail ontvangt wanneer u verzenden / ontvangen ook.

Geweldige oplossing, moeten standaard.

Hartelijk dank voor de uitstekende tip. Wat zou echt cool zijn zou een dialoog die verschijnt elke keer dat u op te sturen met de vraag worden “Weet u zeker dat u deze e-mail sturen nu? ‘

Wat ik doen om * onmiddellijk sturen * is een alternatieve handtekening genaamd “onmiddellijke” dat mijn handtekening info heeft, maar is voorzien van een non-sense string als [jviw5hg655] aan de onderkant. Dan zette ik de uitzondering voor de vertraging regel berichten met [jviw5hg655] in het lichaam uit te sluiten. Ik vind gewoon dat een meer voor de hand wachtrij bij mezelf dat dit onmiddellijk werd verzonden.

Ik heb dezelfde regel ingesteld op het werk, 3 minuten vertraging “just in case”. Maar ik opgericht om de regel ingore als ik merk het als “hoog” belang.

Werkt goed.

Nu alleen maar om uit te warm te werken om het zelfde op GMail doen thuis.

Elke heldere ideeën?

Voordat u begint met de e-mail lichaam te schrijven, voeg ik meestal een naam junk “zldkf” in het To: adresbalk. Na het afronden van de e-mail en te klikken op Verzenden, zou Outlook de “verkeerde e-mail ontvanger” foutmelding geven. Dit zou wat extra seconden geven voor mij om de naam junk te verwijderen, en in het proces om dat te doen, zou ik een aantal domme fout die ik had gedaan merken. Dus eenvoudige manier om te kopen tijd post-sturen !!

Heel erg bedankt vrienden, zou dit ons te redden van een aantal ongewenste toekomst; acties en stellen ons in staat om te verwijderen, als we denken aan de boodschap stoppen, na het verzenden.

Sankar.S

“Als u nu berichten sturen, zul je merken dat ze zitten in de Outbox voor een paar minuten. Als u een bericht wilt stoppen uit te gaan, uw beste inzet is om gewoon verwijderen uit de Outbox, maar je zou kunnen proberen om alleen de fout vast te stellen en vervolgens opnieuw te verzenden. ”

De bovenstaande afsluitende verklaring gaat mij afkomstig van een site als deze. Als u het bericht wilt veranderen om een ​​fout te corrigeren gewoon openen vanuit de Outbox voordat de vertraging verloopt. Terwijl je het hebt geopend om deze te wijzigen, zal het niet worden verzonden. Wanneer u klikt sturen nadat u uw correcties hebben het zal terug te gaan naar de Outbox en de ingestelde vertragingstijd zal opnieuw beginnen. Ik weet dat dit werkt, want ik heb het gedaan in Outlook 2007. Ik weet niet over eerdere versies.

@Peter Willis

Ik dacht aan het zelfde ding op het lezen van die verklaring.

Uit persoonlijke ervaring, het werkt op dezelfde manier in Outlook 2002 (XP) en Outlook 2000

Om ervoor te zorgen “noodsituatie” e-mail onmiddellijk uit te gaan, voeg een uitzondering van uw keuze. Mine is; “Tenzij Prioriteit is” Hoog “”, of: “Onder voorbehoud bevat ‘->’

Goede tip, hoewel een beetje te laat voor mij.

Ik stuurde net een e-mail dat mijn hele onderneming beschaamd.

Ik wou dat ik dit voor het eerst gezien.

Grote truc !!!

Ok, maar hoe maak ik een uitzondering met behulp van prioriteit of een trefwoord in het lichaam van de e-mail? Bedankt.

Eerste hit kreeg ik van google …

Meestal mijn collega’s te sturen “Welcome to party” mails naar groepen mensen uit mijn kijk, als ik hield mijn laptop ontgrendeld. Ik kreeg zo genoeg van dit. Nu ben ik gestopt al deze non-sense door het uitstellen van alle mails bevat “party”, “pizza” tot 120 minuten, behalve als het lichaam bevat “norule” (een echte party).

Hartelijk bedankt.

Hartelijk dank voor de gids, grote hulp

Met behulp van de niet-nuchter handtekening tekst kunt u ook de kleur van de tekst te veranderen naar wit, zodat het niet te zien op uw e-mail. Werkt perfect voor mij als een overschrijving.

Net vonden deze website. Dit is beter dan een ijsje zondag. Hou van uw site !!!

Bedankt. Ik heb deze regel en volgde de andere suggesties, dus mijn regel heeft een uitzondering als de tekst ‘immediatesend’ is in het lichaam van de e-mail.

Dan heb ik een handtekening naam immediatesend met deze tekst in 8-punts lettertype WHITE dus het is ongezien door de meeste ontvangers, en het werkt geweldig!

Om een ​​of andere reden, het maken van de instellingen gewoon outlook check en e-mails te sturen op 5 min werkte niet. De berichten werden niet naar buiten tenzij ik raakte verzenden / ontvangen. Dus omdat ik gaf deze benadering en nu ben met behulp van deze ene, alles werkt prima.

Ik heb deze regel op het werk met een 2 minuten vertraging ingesteld, met uitzondering van de mails gemarkeerd met “Belang: hoog”, in plaats van een tekstuele aanwijzing. Het is vele malen heeft me gered. Het lijkt erop dat als je je vertraagde bericht heropenen vanuit de outbox, je moet niet vergeten op ‘verzenden’ te klikken nogmaals, of het zal niet naar buiten.

Leuke discussie. Wilt u de volledige controle hebt ga naar Extra, Opties, E-mailinstellingen. Verwijder het vinkje bij ‘Bij verbinding direct verzenden’. Druk op de knop Verzenden / Ontvangen weergegeven nadat deze zin. Verwijder het vinkje bij ‘Automatisch verzenden / ontvangen elke “. Uw berichten zullen zitten in de Outbox voor altijd, tenzij u de optie send / reveive (F9) op de taakbalk te duwen. Als u alle berichten in het Postvak op het verlaten van Outlook check ook de mogelijkheid om te sturen “Voer een automatische send / reveive bij het verlaten”. Klik op Sluiten en op Toepassen en je hebt volledige controle over uitgaande en inkomende berichten. Als u een bericht wilt sturen direct Push in het bericht en dan meteen F9. Als u aparte controle over send willen en ontvangen berichten kunt u aparte accounts aanmaken voor ontvangen en berichten te verzenden en te automatiseren ontvangen en hebben volledige controle over de berichten te verzenden.

stel een categorie om de e-mail en u kunt de Email vertraging overschrijven. op de vooruitzichten 2003, gereedschappen -> regels en waarschuwingen -> selecteer de vertraging send regel -> verandering regel -> bewerken regel Instellingen -> zijn er uitzonderingen -> controleren, behalve indien ingedeeld in categorie categorie -> klik op de categorie koppeling -> meester lijst met categorieën -> nieuwe categorie -> soort onmiddellijke -> ok -> check onmiddellijke -> ok -> ….

Oh!!!!!!!!!! het is echt goed, ik vind het. dank u

Goede tip. Maar ik ook graag in staat zijn om meteen te verzenden door op Verzenden / ontvangen.

Dus ging ik naar Opties / E-mailinstellingen en ongecontroleerd de box te sturen zodra aangesloten. Vervolgens onder verzenden / ontvangen Settings … Ik koos ervoor om mijn boodschappen te vertragen door 3 min. Dit stelt me ​​in staat om ze te laten zitten in mijn outbox voor een maximum van 3 minuten, of direct als ik raakte F9 of verzenden / ontvangen-knop.

Ik hoop dat dit helpt.

Lorne, Thanks so much. Uw tip was perfect.

Ik wou dat ik had dit eerder bekend – maar blij om te weten dat het voorkomen van toekomstige gebeurtenissen idioot. Dank je

Ik wil nog steeds gebruik maken van de Delay Send-functie in Outlook. Nu wanneer ik een e-mail voor de levering te plannen op ~ 17:00 reset de “Niet te leveren voor” één minuut nadat ik stuur klik, zelfs toen ik expliciet aan later. Is er een manier om toe te voegen dat als een uitzondering, zonder handmatig te typen iets in het onderwerp of het lichaam? Bijvoorbeeld, doe dit een minuut vertraging, tenzij de vertraging al is ingesteld voor langer.

werken, dankzij ~!

Grote tip … helaas moest ik op zoek naar dit onderwerp te voorkomen dat toekomstige gênante e-mails per ongeluk worden verzonden naar de verkeerde persoon.

Kunnen we implementeren van een manier om een ​​aanmelding van een e-mail en een SMS-bericht op Mobile om perticular set van mensen informeren van de status van een e-mail op basis van het succes / fail bericht ontvangen te sturen? vriendelijk helpen om dezelfde zij van groot nut zal zijn.

Kunt u een e-mail uit te gaan als het in de verzonden items, maar niet op ‘Verzenden’ nog te stoppen? (I stilgelegd computer om het te stoppen uit te gaan en Outlook zei: “Berichten zijn niet verzonden, u wilt afsluiten?” Ook mijn exemplaar van de e-mail nog niet ontvangen. Dus ik afsluiten.) Een manier om vast te stellen of te verwijderen de boodschap?

De slagplaat is een van de meest voorkomende plaatsen om een ​​handtekening te plaatsen op de gitaar lichaam als het gemakkelijk kan worden verwijderd om het frame of een plaats op een andere gitaar.