met behulp van Server 2008 R2 als een desktop os: mogelijkheden voor search en uitschakelen van de shutdown event tracker (deel 4)

In het laatste deel van onze mini-serie kijken we in staat te stellen Search en het wegwerken van de Shutdown Event Tracker. Veel programma’s vertrouwen op te zoeken, zoals Microsoft Outlook, laat een kijkje nemen naar hoe we het kunnen inschakelen.

Search is een functie die velen van ons gebruiken op een dagelijkse basis. Echter, door gebrek in Server 2008 R2 Search is uitgeschakeld. Het kan wel worden ingeschakeld, om te doen dat het openstellen van de Server Manager en klik met de rechtermuisknop op de rollen, en selecteer Functies toevoegen in het contextmenu.

Klik op de volgende op de pagina Voordat u begint om een ​​lijst met beschikbare rollen die kunnen worden geïnstalleerd brengen. Vink de optie File Services en klik vervolgens op de inleiding van File Services sectie Klik opnieuw op Volgende.

Nu wordt u gevraagd om de rol Services halen, de enige die je nodig hebt om te kiezen is de Windows Search Service.

Bij het selecteren van de stations die Windows moet index, moet u rekening mee houden dat de meer stations u het meer selecteren zal zij nemen om de index, die bepaalt hoe lang de prestaties zullen worden verricht voor te bouwen. Omdat we slechts één station zullen we het te selecteren en klik op volgende en vervolgens installeren om het proces te voltooien.

Zodra de installatie is voltooid zult u in staat om te beginnen met het zoeken van uw bestanden.

Op een server, zou je altijd willen weten waarom een ​​server kreeg shutdown. Maar omdat we dit gebruiken als een desktop OS kan krijgen zeer vervelend. Gelukkig is de Shutdown Event Tracker kan heel gemakkelijk worden uitgeschakeld met behulp van Groepsbeleid om de Groepsbeleid MMC te openen, drukt u op de Win + R-toets combinatie om een ​​run doos te brengen, en typ gpedit.msc raakte vervolgens in te voeren.

Wanneer de Lokale Groep Policy Management console geopend Navigeer naar de volgende locatie

Computer Configuration \ Administrative Templates \ System

scroll dan naar beneden aan de rechterkant totdat u de instelling genaamd display Shutdown Event Tracker vinden

Dubbelklik op om het te openen, wijzigt u de instelling van niet geconfigureerd om met een handicap

Shutdown uw pc, zodat uw instellingen kunnen worden geladen, natuurlijk kunt u ook typen gpupdate / force in een run in als u wilt dat uw wijzigingen door te voeren zonder te herstarten.

Dat brengt ons bij het einde van onze mini-serie, is er een heleboel andere tweaks die je zou willen maken, zoals het configureren van de IE Enhanced veiligheidsbeleid, zodat u op het web kunt surfen, dus laat ons weten wat andere tweaks en hacks die u gebruikt in de commentaren.

Kun je niet links naar de andere artikelen in deze serie te bieden? Ik kon nooit deel één te vinden.

@michael

Deel 1: http://www.howtogeek.com/100645/using-server-2008-r2-as-a-desktop-os-installation-and-setup-part-1/

Deel 2: http://www.howtogeek.com/100640/using-server-2008-r2-as-a-desktop-os-themes-part-2/

Deel 3: http://www.howtogeek.com/100618/using-server-2008-r2-as-a-desktop-os-sound-part-3/

Using Server 2008 R2 as a Desktop OS: Installation and Setup (Part 1)

Dat zou moeten helpen!

Part 1 http://bit.ly/xa7Ic2

Part 2 http://bit.ly/yTmhpS

Deel 3 http://bit.ly/yAJOuC

Deel 4 http://bit.ly/xjEosT

https://www.dreamspark.com/default.aspx

Het zou 40 Blu-ray discs, 212 dvd’s, 1498 cd’s, of 728.178 3.5 “floppy disks om back-up een enkele 1 TB harde schijf te nemen.