kijken streaming tv met streamtorrent

Op zoek naar een manier om te kijken premium sport en entertainment televisie op uw pc? Vandaag kijken we naar StreamTorrent, dat is een gratis tool voor het streamen naar een onbeperkt aantal gebruikers met serverloze peer-to-peer-technologie.

De installatie is snel en eenvoudig naar aanleiding van de installatiewizard.

Er zijn een aantal categorieën standaard opgenomen in Zoeken die u kunt bladeren door of typ in uw eigen vragen.

Nadat u naar feeds u ze toevoegen aan een afspeellijst, waar StreamTorrent toont u de kwaliteit van het voer, de naam en hoeveel gebruikers zijn op dit moment te kijken.

Wanneer u eerst een zender te starten is er een bericht van de StreamTorrent team terwijl het buffers.

De videospeler is relatief eenvoudig, maar geeft een goed beeld. U kunt de speler verkleinen en schakelen naar volledig scherm ook.

Er zijn honderden verschillende kanalen om uit te checken uit de hele wereld, waarvan sommige via de kabel, zoals HBO. Als je een sportfan kunt u genieten van het kijken naar ESPN, Fox Sports 2, Sky Sports en verscheidene anderen.

Op dit moment is dit model is niet perfect, je zal alleen maar goede resultaten bij een aantal anderen kijken en zaaien hetzelfde kanaal, maar over het algemeen deze techniek zou kunnen worden komen een geweldige manier om premium televisie te kijken zonder verspilling van veel bandbreedte op bestanden. Het project is een work in progress en als je wilt om het uit te proberen kun je het programma downloaden op hun Google Groups pagina.

Download StreamTorrent bij Google Groups

1 meer weg van het maken van tv-tuners voor computers, achterhaald.

Waar kan ik StreamTorrent downloaden? Ik klikte op de link en het zegt …… ..; de groep met de naam streamtorrent is verwijderd omdat het overtreden van Google’s Terms of Service.

Hallo, Ik heb zojuist gedownload het programma, maar het zou me niet toestaan ​​om het even welke shows … kijken,. Ik was in staat om te zoeken en te kiezen kanalen …;. Ik ben in Beiroet, Libanon nu … misschien dat er iets mee te maken heeft ..

Veel succes met je project

De Hawaïaanse alfabet heeft slechts 18 letters en bestaat uit acht medeklinkers, vijf gewone klinkers en vijf klinkers met macrons.