kijken Netflix op je iPhone of iPhone touch zonder jailbreak of hack

Om streaming Netflix content op uw iPhone in het verleden moest je jailbreak en hacken, maar niet langer. Vandaag kijken we naar de nieuwe officiële Netflix-app die nu content streamen naar je iPhone of iPod Touch.

Met de introductie van Instant Streaming films van Netflix in uw browser of andere media apps zoals Boxee, en zink TV … de service gewoon steeds beter. Terwijl de iPad gebruikers al de optie hadden gisteren lanceerden zij een officiële Netflix App die u toelaat om Instant Content van Netflix streamen naar je iPhone of iPod Touch. Eerder om te streamen naar je iPhone je nodig om het te jailbreaken, maar nu is de app is officieel en je hoeft geen zorgen te maken over het vervallen van uw iPhone of iPod Touch garantie.

Let op: U moet worden aangemeld voor een Netflix Unlimited Instant Streaming rekening die begint bij $ 8,99 maar de app is gratis.

Ten eerste moet je downloaden en de officiële Netflix app ofwel van iTunes (link hieronder) of de App Store direct te installeren op uw apparaat – hier zijn we met behulp van de iPod Touch met iOS 4.0.3.

Nadat je de app hebt geïnstalleerd, moet u inloggen op uw Netflix-account of maak een als je lid bent nog niet.

Na het aanmelden in je gebracht naar uw homepage. We waren aangenaam verrast om te zien dat we meteen een Instant Streaming film die we eerder stonden te kijken in Netflix via Windows Media Center kan hervatten.

We hebben besloten om verder te gaan en hervatten van de film en werden naar een overzichtsscherm van wat de documentaire wordt dan over getikt Resume gebracht.

De film geladen snel en begon vanaf het punt waar we gebleven waren. Let op je elementaire het afspelen van video en volumeregeling zoals je zou kijken op een computer.

In de sectie Genres kunt u bladeren naar nieuwe instant streaming films en andere video’s per categorie.

Of je kunt zoeken naar specifieke titels ook.

U kunt gaan door je Instant Queue zo goed en zien wat er in zit en beginnen met iets te kijken daar ook.

Terwijl je surft de verschillende beschikbare films die u kunt tikken op de thumbnail te beginnen met spelen meteen …

Of tik op de naam van de film tot een overzicht van wat het is om te krijgen en deze toevoegen aan uw Instant wachtrij of gaan kijken.

Wanneer u een film vind je wilt kun je het gemakkelijk toe te voegen aan uw Instant wachtrij door te tikken op de toevoegen aan Instant knop.

Dan heb je de optie om het te verplaatsen naar de bovenkant of uw wachtrij of tik op OK om gewoon toe te voegen aan de lijst.

Hier kunt u zien we verhuisd Start Trek: First Contact naar de top van onze Instant Queue.

Op het beginscherm vindt u suggesties van films te krijgen in hetzelfde genre als degene die je eerder hebt bekeken.

Ook als u films, tv-programma’s, of toegevoegd iets keek naar uw Instant Queue, dat zal worden weerspiegeld in uw account op de Netflix website.

En je zult in staat zijn om een ​​film of tv-aflevering je in het midden van op je iOS-apparaat van de computer te hervatten.

Met de beschikbare tv-programma’s beschikbaar zijn voor streaming, kunt u bladeren door de seizoenen en kijk naar specifieke episodes ook.

Net als bij films kun je ze spelen meteen, voeg ze toe aan je Queue, en hervatten ze waar je was gebleven.

Family Guy streaming via Wi-Fi op een iPod Touch … Awesome!

U zult de mogelijkheid om content via Wi-Fi of via je 3G-verbinding op je iPhone te streamen hebben. Bij streaming via Wi-Fi om onze iPod Touch we hadden geen problemen met buffer vertraging of stotteren.

De coolste ding over Netflix Instant Streaming is dat je kunt beginnen met het kijken naar een film op uw HTPC, ga dan naar een andere kamer en hervat het op uw laptop, dan eindigen op uw draagbare iOS-apparaat vanaf waar u gebleven was of andersom. Natuurlijk is niet alles is beschikbaar voor Instant Streaming nog niet, maar ze zijn het toevoegen van meer titels elke dag, dus het is leuk om een ​​Unlimited-account te hebben, zodat je DVD’s van dingen die beschikbaar is voor het streamen niet kunnen krijgen.

Het heeft nog geen volledige functionaliteit zoals het beheren van dvd’s in uw verzending wachtrij of het beheer van uw account, maar voor de algemene browsen van Instant inhoud en het kijken naar het van je iOS-apparaat, de Netflix app is zeker een winnaar.

Download Netflix voor de iPhone, iPod Touch en iPad

OK, dus tegen wanneer voor Android? 🙂

Kun je streamen van een film op de iPhone 4, en sluit deze aan uw tv en bekijk het op die manier? Zoals u misschien wel bij een vriendin thuis en een film wilt kijken vanaf uw iPhone op hun tv.

Ik ben zwaar teleurgesteld door wie gewaardeerd The IT Crowd 1 ster.

Hi Toby, Netflix zal niet AUX OUT naar de VGA-uitgang op zich, maar met de hulp van een gevangenis gebroken app zoals “tv-tuner out” het zal helpen. Ik wou dat er een manier van het bufferen van de film was echter. Ik heb net reisde over 3 staten met de iPhone is aangesloten op mijn video-systeem in de auto spelen netfilx films voor de kinderen. wanneer in goede dekking van 3G-gebieden het werkte goed. maar toen reisden naar fair 3G-dekking of randgebieden, zelfs dingen zoals het doorlopen van onderdoorgangen, valleien of door andere obstakels en de film begint om direct op te hangen. Ik zou graag de volgende versie met video-out ingebouwd en ofwel alle buffer of zelfs een deel van de film!

YAZ

Hoe beoordeelt u de telefoon aansluiten op de TV?

We gaan op een vlucht van morgen. Is er een manier om Netflix te gebruiken zonder een Wifi-verbinding wil zeggen kunnen we downloaden van films en bekijk ze op de vlucht? Ik heb niet echt willen de wifi betalen.

De stippen op dobbelstenen en domino worden “stippen”, de term betekent een groep kleine maar gemakkelijk geteld items en wordt ook gebruikt om te verwijzen naar de zaden van een aantal kleine vruchten zoals mandarijnen.