Er is nauwelijks een kras op het! [Humoristisch beeld]

Dat de harde schijf heeft veel leven meer in te …

Bekijk hier de volledige reeks van foto’s van deze harde schijf (29 Afbeelding Set)

Ik heb eindelijk verwijderd deze mislukte SCSI rijden 2 jaar na de server gemeld had gefaald. Ja dat verslag lijkt ongeveer gelijk. [Via Fail Bureau]

Het komt wel goed … Niets dat een beetje WD-40 en duct tape kan het op te lossen!

Twee jaar te veranderen dit station .. wat een schande voor ons vak. Dit gedrag kleineert ons vak en kleineert wat de meesten van ons streven. Dit is niet de publiciteit die we techs streven. (Humoristische om ons naar een aantal -? LOL To anderen -.. WTF Om de professionals – Ik kan niet geloven dat dit een $$ gat duurde twee jaar om deze aandrijving !!! veranderen Maar als gezien koopt de gemiddelde CIO, rampzalig voor de beeld van ALL techs.)

Postscriptum @ Rob9840 .. Ik zou hebben gekozen voor een witte lithium / Teflon smeermiddel op WD-40. Ik denk dat de viscositeit, na een paar omwentelingen, zou een betere kop platter afstand te geven aan de (resterende) gegevens te lezen met een lager foutenpercentage. Het testen van onze theorieƫn moet blijken welke de beste zou kunnen werken. Moeten we contact op met deze a $$ hole deze persoon te laten controleren die zal werken?

@JPBrogan – Oh, verlichten Francis! Hij heeft nooit gezegd dat het was in een productie-server. Uw houding is een verlegenheid aan ons vak. Als u de link naar Reddit volgen, weidt hij over de details

Quote; Heh dit was zoals 2005 of 2006. Het was onderdeel van een RAID 1-array in een nauwelijks gebruikte server. De andere schijf in de array nog steeds gewerkt en als het mislukt was het niet belangrijk genoeg om de zorg (zodra het eindelijk gelukt falen we gerecycled de server).

Het was de rapportage niet beschikbaar, maar ik heb niet het gevoel dat het nemen van het uit, maar een jaar of twee later moest ik afsluiten van de server om wat voor reden en besloten om het uit te nemen. Ik opende het op en dat is wat ik vond.

Ik ben er vrij zeker van dat het spinnen was of een poging om voor een tijdje, zelfs in die staat zoals het was erg luidruchtig tot aan verwijderde ik het.

who cares, als hij wil om te kijken naar een oranje licht op een oude server schijf slot voor 2jr dan goed voor hem. “… kleineert ons vak en kleineert bla, bla, bla ….” Ja, ik ben erg bezorgd .. ha !!; echter, dit van invloed kan zijn mijn “streven” voor vrede in de wereld, dus …

Misschien was hij te wachten op zijn vervanger komen van HP Total Care … dat duurde slechts HP drie maanden aan mijn vervangende schijf naar mij!

Zou graag de magneten uit die .. šŸ™‚

Ik heb nog nooit een harde schijf te krijgen als als dat bekend is.

Ik wil graag een liniaal of een dode bug ernaast te zien. Ik vermoed dat het een oude 5.25 “drive.

De officiƫle rondeel (ronde logo) van de Nieuw-Zeelandse luchtmacht beschikt over de kiwi: een inheemse, maar duidelijk loopvogel.