die sci-fi ster de honoraire rang van luchtmacht brigadegeneraal werd verleend?

Antwoord: Richard Dean Anderson

Richard Dean Anderson is een indrukwekkende tv-acteur in dat hij niet alleen een begrip ooit gemaakt voor zichzelf, maar drie keer verdiend en zelfs een ere-militaire rang langs de weg.

Anderson’s eerste tv-optreden en handelen een bekende rol op te starten, was die van Dr. Jeff Webber op de iconische soap General Hospital (1976-1981). Later, tussen 1985 en 1992 was hij de gelijknamige MacGyver van fix-it-met-paperclips-and-duct-tape roem. Tot slot, in onze trio van memorabele rollen was hij kolonel Jack O’Neill in de hit Sci-Fi tonen Stargate SG-1 -een serie gericht op de prestaties van een team US Air Force belast met het verkennen van het heelal met behulp van een oude buitenaardse technologie die links planeten en sterrenstelsels samen met wormgaten.

Ter ere van zijn rol in Stargate SG-1 en als gevolg van hoe positief Anderson en de show beeldde de Air Force, zowel in zijn rol als centrale organisatie in contact opneemt met uitheemse soorten en de maturiteit en ethiek, waarin het team werd geportretteerd in te doen , de Air Force bekroond met Anderson de honoraire rang van brigadegeneraal.

Ik hoop dat Amanda Tapping kreeg ook een ere-rang als haar vertolking van Carter was misschien wel een van de, zo niet de beste en meest positieve vrouwelijke rol op tv ooit.

Dat is wel cool, eigenlijk.