wat is de about: blank pagina in web browsers voor?

Terwijl de meeste mensen de voorkeur aan een bepaalde webpagina als startpagina te gebruiken in hun web browser, anderen hebben ervoor gekozen om gebruik about: blank in plaats daarvan. Is about: blank gewoon een lege webpagina of heeft het een speciaal doel? Today’s SuperUser Q & A bericht heeft de antwoorden op de vragen van een nieuwsgierige lezer.

Today’s Vraag & antwoord-sessie tot ons komt beleefdheid van SuperUser-een onderverdeling van Stack Exchange, een community-gedreven groepering van Q & A websites.

SuperUser reader “Guy genaamd Jon” wil weten wat de about: blank pagina in web browsers is voor

Wat is de about: blank pagina in een webbrowser gebruikt? Ik vroeg me af waarom het er is. Is het een daadwerkelijke webpagina of gewoon iets dat is gebouwd in? Lijkt volledig leeg, op de kop en lichaam.

Wat is de about: blank pagina in web browsers voor?

SuperUser medewerkers Keltari en bwDraco hebben het antwoord voor ons. Eerst omhoog, Keltari

Het is gewoon een lege pagina die in een aantal webbrowsers wordt gebouwd. Sommige mensen gewoon graag een lege pagina hebben in plaats van te zien / iets anders te laden wanneer ze hun webbrowser te starten of open een nieuw tabblad / page.

Gevolgd door het antwoord van bwDraco

De ongeveer URI-regeling is bestemd voor intern gebruik webbrowser. Het is ontstaan ​​in Netscape Navigator, de webbrowser die aanleiding gaf tot Mozilla Firefox. Dit omvat about: blank.

Per IETF RFC 6694, about: blank is gereserveerd voor een lege pagina. In wezen, elke webbrowser die ondersteuning over implementeert about: blank en het is vrijwel overal hetzelfde.

Omdat about: blank is weinig meer dan een lege interne pagina, is het niet afhankelijk van externe bronnen en dient als een goede standaard op gedoseerd aansluitingen of langzame systemen.

Hebben iets toe te voegen aan de verklaring? Geluid uit in de commentaren. Wil je meer antwoorden van andere tech-savvy Stack Exchange-gebruikers te lezen? Bekijk de volledige bespreking draad hier.

Het is gewoon de snelste, schoonste manier om een ​​web browser voor degenen die niet een bepaalde homepage nodig hebben of wilt openen. Bij het starten met de lege pagina die u niet gebruikt een van uw bandbreedte tot je klaar bent om uw gekozen locatie te bladeren zijn.

Akemi heeft grote smaak in Super User medewerkers.

Blanco pagina’s worden ook gebruikt als plaatsaanduidingen externe apps te openen en dienen als een middel om het debuggen van de omleiding en uitbreiding problemen

Ultracrepidarianism is de gewoonte van het geven van adviezen en adviezen over zaken waarvan men weet niets over, het woord voor het eerst in een 1819 brief van essayist William Hazlitt verscheen als een belediging.