wat is conhost.exe en waarom is het draait?

U bent zonder twijfel het lezen van dit artikel, omdat u zich afvraagt ​​wat op aarde deze conhost.exe proces te doen is in Task Manager, en waarom het draait op uw glanzende nieuwe Windows-pc. We hebben het antwoord voor je.

Dit artikel maakt deel uit van onze voortdurende serie uit te leggen verschillende processen in Taakbeheer, zoals svchost.exe, dwm.exe, ctfmon.exe, mDNSResponder.exe, rundll32.exe, Adobe_Updater.exe, en vele anderen. Weet niet wat die diensten zijn? Beter beginnen met lezen!

De conhost.exe proces lost een fundamenteel probleem in de manier waarop eerdere versies van Windows behandeld console ramen, die drag & drop brak in Vista.

Het is een volkomen legitieme executable-zolang het loopt uit de map system32 en is ondertekend door Microsoft. Scannen van uw computer op virussen is nooit een slecht idee, dat wel.

Oh, je wilde meer informatie? Ik veronderstel dat ik kan verplichten met wat achtergrondinformatie. In wezen is er een probleem met de manier waarop de console proces werkt op verouderde versies van Windows, ze zijn allemaal gehost onder de csrss.exe (Client Server Runtime Process) service. Dit proces draait als een systeem-bevoorrechte account.

Als u een kijkje achter de opdrachtprompt terugweg op Windows XP te nemen, zult u waarschijnlijk merken dat het venster van de actieve thema helemaal niet gebruiken. Dit komt omdat het CSRSS proces de mogelijkheid te thema heeft.

Als u een kijkje nemen op de console in Windows Vista te nemen, het lijkt erop dat het gebruik maakt van hetzelfde thema als al het andere, maar je zult merken dat de schuifbalken nog steeds met de oude stijl (goed kijken). Dit komt omdat de DWM (Desktop Window Manager) proces behandelt het tekenen van de titel bars, maar onder het werkt nog steeds op dezelfde manier, en de schuifbalken maken deel uit van het raam zelf.

Je zou ook merken dat Windows Vista brak de mogelijkheid om bestanden vanuit de Verkenner slepen en neerzetten direct in de command prompt. Het is gewoon flat out niet werkt, vanwege veiligheidsproblemen tussen de CSRSS proces dat wordt uitgevoerd met een hoger niveau van privileges.

Het controleren van het uit in Process Explorer onder een moderne versie van Windows geeft aan dat de conhost.exe proces wordt uitgevoerd onder de csrss.exe proces.

De conhost.exe proces zitten in het midden tussen CSRSS en cmd.exe kan Windows zowel van de problemen die in eerdere versies van Windows-fix niet alleen de schuifbalken correct te tekenen, maar je kunt eigenlijk slepen en een bestand te laten vallen vanuit de Verkenner direct in de opdrachtprompt

En het zal plakken in het pad op de opdrachtregel. (Natuurlijk dit voorbeeld is niet erg handig).

Ik zie onze relatie heeft wat vertrouwen kwesties. Als je echt zeker wilt zijn, ga dan naar het bestand eigenschappen voor de conhost.exe uitvoerbare, en je zult zien dat de beschrijving zegt Window Console Host

Als je kijkt naar de details van het proces vanuit Process Explorer, zult u merken dat de COMSPEC is ingesteld op cmd.exe, een duidelijke indicatie dat het hosten van de opdrachtprompt.

Dus nu weet je wat het conhost.exe proces doet, en waarom zou je nooit proberen om het te verwijderen. Ooit.

Bedankt voor de geweldige writeup! Ik vroeg me af wat dit proces is en ik veronderstelde dat het iets met de command prompt sinds wanneer ik de taak het raam werd ook gedood afgelopen was, maar dit was zeer verhelderend! Heel erg bedankt!

Ik had geen idee dat je n kon slepen dalen tot de opdrachtprompt. Niet zeker of ik moet gebruiken, maar het is een goede tip voor het geval dat.

Zoet! Windows 7 is op zoek naar een grote upgrade.

Ik heb nooit gemerkt dat de schuifbalken ding voordat. Raar!

FUNNY write-up. Trouwens, het was ook zeer informatief. THANX!

Geweldig bericht … .De beste deel was ik had geen idee dat je kunt nu bestanden of paden drag’n’drop naar het venster CMD in Windows 7 … ..

Bedankt voor de info!

Blijkbaar begint een console per core, want ik heb vier instantiaties van conhost.exe running onder csrss.exe.

Bedankt. Maar ik kan niet dit venster commong de hele tijd op mijn computer. kunt u mij vertellen hoe ik dit kan tegenhouden disterbing me./j-o “in Zweden en niet weten dingen over computer ben”

Met betrekking tot conhost.exe. Bij het opstarten van Windows 7, mijn virus programma (Shaw Secure) blijft vragen me of ik wil toestaan ​​of blokkeren conhost.exe. De foutmelding zegt dat het probeert om een ​​”systeem modificatie poging” te maken. Het gebeurt op elke opstarten. Het aantal keren dat ik moet “laten” het varieert schijnbaar willekeurig. Een paar keer moest ik klik op “laat” 63 keer. Hoe kan ik het oplossen?

Koel. Ik wist dat dit maar lees het voor de eerste keer

Ik heb probleem bij het opstarten Xp-3 in mijn pct die echt irriteert me. Kunt u een oplossing alstublieft?

Eigenlijk is de aanwezigheid van COMSPEC wijst niets. Deze variabele wordt geladen vanuit het register op de boot-up en vervolgens overgenomen door elk proces (tenzij men expliciet wist de kopie).

Wat gebeurt er als ik conhost.exe verwijderen?

Zou mooi zijn als de conhost.exe didnt blijven liggen toen de ramen gesloten. Guess die in een service pack worden vastgesteld: P

Ik heb 2 conhost processen werken, is dat een probleem?

Ik zou zeggen dat als je twee conhost processen die worden uitgevoerd, tenzij je het uitvoeren van meerdere commando vraagt ​​het misschien een probleem zijn (alias geïnfecteerd met het virus.)

Dan weer een aantal processen, zoals ZA Extreme Security Suite ook gebruik maken van een ConHost Process ook.

Het is een kwestie van aandacht te besteden aan wat uw computer doet als u toe te voegen of te verwijderen programma’s. of misschien een AV en AS check.

Ik heb zeker een virus … een bestand met de naam … 0qsWLGGf.exe begint vanzelf … dan opent 200+ iexplorer.exe processen … verdacht … Ik weet …, Hoe dan ook … Ik ga naar de locatie van de bestanden en ik verwijder the.exe maar het blijft komen BACK …; Nu … mijn echte vraag is dat ik 4 conhost.exe proces running … kon het virus (of welke term u liever) te kapen deze naam en het te gebruiken voor het maken van de 0qsWLGGf.exe bestand?

-Bedankt Voor alle hulp

Ik heb 30 conhost.exe processen die draaien! Wat zou u zeggen is het probleem dan?

Hallo, bedankt voor het inzicht. Jij zegt

Het is een volkomen legitieme executable-zolang het loopt uit de map system32 en is ondertekend door Microsoft. Scannen van uw computer op virussen is nooit een slecht idee, dat wel.

De andere dag kreeg ik een bericht van Norton dat een onbevoegde toegang werd geblokkeerd en C: \ WINDOWS \ system32 \ conhost.exe. Het probeerde om toegang te krijgen tot dit bestand

\ Device \ HarddiskVolume2 \ Program Files (x86) \ Norton AntiVirus \ Norton AntiVirus \ Engine \ 17.7.0.12 \ cltlmh.exe

Dus het draait uit SYSTEM32 en probeerde om iets te doen met een Norton-bestand. Oops wat dit?

Regards, Paul Sinnema

Ik heb het uitvoeren van 2 conhost processen die in system32 is dit gevaarlijk ??

@ Theboss100, zolang alles goed werkt, zul je niets te vrezen hebben.

Mijn XP (SP2) machine Ik zie conhost.exe onder C: \ Program Files.

Is er iets mis? Mijn machine is besmet met nep-antivirus meerdere malen verwijderd door bleef terugkomen.

Leuk bericht;! Maar ik zie * twee * conhost processen die worden uitgevoerd. Wat nu?

echt nuttig artikel – thanks!

Ik heb 10 conhost processen die worden uitgevoerd, wat moet ik doen,? het vertraagt ​​een beetje mijn pc (IM met behulp van win7)

Op mijn laptop, in Windows Taakbeheer zijn er 20 conhost loopneus. Het is win 7.

Is dit niet nodig? Kan ik wat te schrappen?

Help alsjeblieft.

Gee man! Dat is gewoon Engels spreken. Voeg me toe aan je lijst met fans, ik wens tech support jongens spreken met minder arrogantie en dingen meer duidelijk voor ons stervelingen. Thanx man, je maakte mijn dag …

ive running 2 conhosts; plz help

Dit is een hack tool van enkele Duitse gebaseerde web / gebruiker;! Het opent 2 poorten met volledige afstandsbediening op uw PC,. Verwijder het en de startup item te verwijderen in je net zo goed register.

Damn! Verwijderen of niet verwijderen !?

Ik wil gewoon weten … ..should ik dit COMHOST.EXE verwijderen of niet? Ja of nee. Periode.

Aan de andere kant….

Misschien zal ik het opslaan op mijn flash drive, verwijder het dan uit de map system32. Als mijn Win7 F omhoog, zal ik het terug te zetten.

Het ding is echter, mijn systeem draait prima. Norton net blokken deze dagelijks, dat is alles.

Ook, als ik niets te laten vallen in het commando gebied, moet ik gewoon geen donder en mijn energie niet verspillen aan dit dossier?

Thanks;! Mike

Als de conhost.exe is in de … \ Documents and Settings \ naam \ data applicatie \ Microsoft map, dan is het zeker malware. Het (vaak of altijd) komt samen met een aantal willekeurige namen executables;. De malware verandert de proxy-instellingen, zoals 127.0.0.1:50202. De haven kan willekeurig zijn, 127.0.0.1 is niet en is je eigen computer waar de conhost.exe is de malware proxy-server op uw eigen computer. (127.0.0.1 is het adres van uw eigen computer.) U kunt geen verbinding met het internet op de normale manier (dat wil zeggen in de niet-malware weg) zonder dat de rug van de proxy-instellingen naar de normale instellingen (dus je hebt om te weten wat de normale instellingen zijn – anders, je kunt niet veilig verbinding maken met het internet).

Het is echt echt echt dom dat alleen door het surfen op het web, kan een externe (malware) programma van de proxy-instellingen wijzigen en kan zich in de startup-items in Windows te zetten en zichzelf kan draaien. UAC is geen oplossing, het is een slechte manier om te proberen een symptoom van een falend Operaring System verslaan. Bij gebreke aan zijn grondbeginselen;. Dit is één van de miljoen Goof-ups van ‘Windows’. Het is veruit de meest onveilige lijn van besturingssystemen. En kom niet met die onzin dat Linux als kwetsbaar zou zijn als het was zo wijd verspreid als Windows. Het is gewoon niet de waarheid. Linux is ontworpen vanaf de grond opgebouwd met beveiliging in het achterhoofd. Met Windows, heeft de beveiliging nooit een prioriteit geweest. Het was altijd ‘functie’ en ‘nieuwe features’ en ‘automatisering’, die prioriteit gekregen. Welke die strategie, maar die eigenlijk veroverden de markt. Beveiliging werkt gewoon niet verkopen. Functie doet. Linux is niet 100% veilig ook niet, maar Windows niet eens in de buurt te zijn schaduw.

Tnx het was informatief. Duimen omhoog

@ CommanderForce7, maar mijn pc draait langzamer dan normaal

Ik heb een intel Core2Quad 2,66ghz

Gates, sprekend van malware, waarom ga je niet schrijven in detail, waarom “Special Logon” veranderde mijn firewall-instellingen elke nacht, als een dief in de nacht. Of de IPC $ aandeel. Zone Alarm, die slechts 2-3 weken geleden bracht meer dan een half trilllion, Een week later stuurde ik checkpoint een exemplaar van “Special logon ‘, dat virtuilation gevangen krachtvelden. Daarnaast is iedereen op zoek naar een aantal grote gratis porno, stuur me een lijn, ook is er een Windows-versie van het Unix script programma dat ik kan gebruiken voor mij de volgende diepe penetratie aanval tegen Dell;? Powershell blaast brokken;. Blacktail; “The Fatman Walks Alone ”

@Blacktail; Dat is een van de crappiest stukken alsof-to-be-een-half-legit-gebruiker spam die ik heb gezien in leeftijden.

Amazing Info !!! Bedankt!!!:-)

Onlangs werd ik geraakt met een virus en het kwam met conhost en de mix van andere achtergrondprogramma’s, zijn binnen een uur mijn rekeningen werd geraakt en paypal werd targated.

Ik heb 28 conhost.exe sessies lopen in mijn taakmanager, waarom en moet ik ze allemaal?

Ik heb 1 conhsts.exe lopen in mijn taak en mijn Windows 64 bits?

Eigenlijk conhost.exe is een instrument dat wordt gebruikt door maleware’s voor ip masqureading. Het kan worden gebruikt met de Windows PowerShell om te buigen of zelfs hog systeem kern hopen dwingt je om nieuwe toepassingen te kopen en een upgrade van uw computer wanneer deze niet nodig is. Ik geef de voorkeur en nog steeds veruit zou al gebruikers vertellen aan de stok met windows xp maar als je een meer robuuste uitdaging met het tegenwerken van de psyware lamers dan Windows 7 is het super keuze. Echter, Windows 7 is net zo slecht met ondersteuning voor Windows Vista, zodat alle handen naar beneden windows xp is super keuze voor de hedendaagse laptops met quad-core processors, die voldoet aan de standaard veiligheidseisen benadrukt door de computer security experts. Alles wat je nodig hebt is een verdomd goede firewall en antivirus de rest is zelf explanitory.

Windows, Linux of Unix, zijn allemaal nutteloos als je niets weet over de software! Ik zweer Was er maar een wet die vereist is iedereen die een computer koopt, moet een opleiding passeren. Iets als een rijbewijs, zou dat mensen te beperken die kan niet “drive” van een computer ooit krijgen op een. Sommige mensen hoeven niet te bedrijfsresultaat Velcro laat staan ​​een complex stuk van de apparatuur. Ik heb het over mensen die een virus te krijgen (dat ze geïnstalleerd) en dan de schuld van de software of hardware leverancier die is hun schuld. DE BESTE Anti-Virus / Malware is de persoon op de COMPUTER, door een verblijf OFF pornosites en peer om programma’s (AKA Limewire / Frostwire) PEER. TERUG Ook up van uw gegevens! En ik heb het niet over het omgaan uw kostbare foto’s van onze baby over een USB-stick. Ik heb het over Imaging (Norton Ghost, Acronis, Clonezilla) uw hele systeem (op een religieuze basis) voordat u een virus / malware te krijgen. Het nemen van deze eenvoudige stappen bespaart jezelf een hoop hoofdpijn op de weg. En lessen nemen (in godsnaam) u misschien iets te leren. Als een IT-tech zegt dat de kwestie is een ID 10DOT fout of PIPCAC fout, ze bedoelen het probleem is dat je!

Ik heb drie exemplaren van conhost.exe lopen tegelijk. Allemaal hebben ze dezelfde omschrijving ( “Console Window Host”), maar het geheugen maten zijn niet allemaal hetzelfde. Twee van de processen 1248K, maar men heeft 1252K. Probleem?

Hoi!

Ik heb 2 conhost.exe, met verschillende PID en beide gaan terug naar windows / system 32

Is dat goed?

Bedankt!

Ik eindelijk verlost van een virale conhost.exe dat volgens AppData / Roaming / Microsoft was verborgen. Dit conhost.exe automatisch ingesteld proxy in Internet Option en belette mij om het even welke internetverbinding;. Als u conhost.exe in uw map AppData zag, dan kunt u worden gewaarschuwd!

Om dit soort virus te verwijderen moet u x stappen maken

1) Download MalwareBytes, 2) Scan uw computer mee, 3) Verwijder alle malware hij vaststelt; 4) Herstart de computer; 5) Als u in te loggen, open je IE / FireFox / wat u gebruikt en de proxy-instellingen uitschakelen; 6 ) Voel je vrij om te surfen op het web 🙂

*** Wanneer het virus is er nog steeds, het zal niet toestaan ​​dat u op het web surfen zonder verbinding te maken van een proxy-server van de hacker, en als je het te verwijderen – de instellingen zijn nog steeds hetzelfde maar je kan verbinding maken met de server van de hacker , dus alles wat je hoeft te doen is om alle proxy-instelling te verwijderen, zodat u op het web normaal kan surfen als u zou mogen:) ***

soooo ik lees al deze reacties, maar nooit een recht omhoog antwoord gehoord

dus wat als ik twee van deze conhost.exe rijdt;? Is het veilig om één te verwijderen;? ze zijn allebei opraken van system32;. 3 van hen liepen terwijl ik knoeien met mijn verbinding / netwerk proberen om mijn internet op te lossen , hebben ze niet willen open dus ik drukte hem een ​​bos

Ik wil gewoon weten of het veilig is om één te verwijderen

goede info

thanx

Nou dat is interessant … want ik had net een zware trojan-virus en het ging weg net nadat ik verwijderd conhost.exe …

Dit is niet een legitiem bestand in Windows Vista, het is een nogal vervelende trojan backdoor downloader die meestal wordt geleverd verpakt met een valse anti-virus. Het kan de bureaubladachtergrond te veranderen, omleiden zoekopdrachten op internet om verdere besmetting sites, verschillende systeeminstellingen te wijzigen, de uitvoering van programma’s of het systeem hulpprogramma’s te voorkomen en zal alle open processen zoals toepassingen te doden zonder waarschuwing.

Nam mijn systeem, duurde 4 uur om zich te ontdoen van het en verloor 2 uur werk.

Hiervoor is de veilige modus + netwerken Malwarebytes en Doctor Web

Ik wil alleen maar om dingen recht te zetten hier. Ten eerste zal ik het eigenlijke onderwerp betrokken te bespreken, conhost.exe. Dan zal ik gaan naar de opmerkingen van B. Gates en Surgio Computing.

Conhost.exe; Dit bestand is een legit Windows 7 proces. Voor degenen onder u met meerdere kopieën draaien op hetzelfde moment, is het veilig om te doden / beëindigen een iegelijk, die wordt uitgevoerd. U zult waarschijnlijk in staat zijn om te bepalen wat er met behulp van het proces, omdat de applicatie niet meer goed functioneren als je het te doden. Bij een schone installatie van Win7, moet je niet zien conhost.exe. Als je software te installeren en dat software start zal ramen, kunt u dan merk conhost.exe opdagen. Een andere manier om te bepalen welk bestand wordt gebruikt, is msconfig te gebruiken en schakel opstarten proces / diensten (LET OP: Niet aanbevolen voor gewone gebruikers, en ik houd geen verantwoordelijkheid als u dit en uw systeem crasht te doen).

Dus betekent dit conhost.exe is altijd veilig? Nee. Als Surgio Computing probeerde over te brengen, het * CAN * een virus. Dus hoe weet je wanneer het een virus en wanneer het niet? Zelfs voor experts in het veld is het moeilijk om een ​​antwoord te geven, omdat er geen “one size fits all” antwoord. Als u bezorgd bent, zoals anderen hebben gesuggereerd, te downloaden Malwarebytes (www.malwarebytes.org), de definities bij te werken en uw systeem te scannen.

@Surgio Computing: Zou je me vertellen dat winlogon.exe of svchosts.exe is een virus? Hoe zit het explorer.exe? Alle drie van hen zijn legit ramen processen en ik hebben alle drie poseren voor een virus gezien, en ik heb het virus daadwerkelijk deze bestanden te binden zelf. XP zijn veiliger dan 7? Zeer de vraag. Voor het grootste deel, hoeven gebruikers nooit of zelden gebruik van Windows Update waardoor ze de meest recente patches. In de tweede plaats zijn zero-day exploits voor beide systemen altijd opduiken. Schone installatie schoon te installeren, zou ik zeggen 7 is meer veilig.

@B. Gates: UAC is vervelend, heel vervelend voor techneuten. Op Vista, het is vervelend voor iedereen. Maar op Windows 7, het is veel beter. En het eigenlijk helpt veilig te stellen de exploitatie. Tenzij je een gevorderde computergebruiker bent en / of wilt u een hoger risico om besmet te raken, laat u deze ingeschakeld. Serieus man, je gaat naar pull “niet geef me onzin over als het was zo wijdverbreid” lijn? Ja ja, je gooide de disclaimer zeggen Linux is niet veilig ofwel maar je hebt helemaal gelijk. Het is niet. Het heeft virussen, trojans en wormen net als Windows en Mac. Bent u zich ervan bewust bent dat een van de repositories werd gehackt en een geïnfecteerd bestand werd binded om het origineel te injecteren enkele linux machines? Dat is net zo erg als Microsoft krijgt gehackt en het infecteren van de Windows Update-bestanden. Er zijn minder virus, want het is niet zo wijdverbreid. Stap uit je linux hoog te paard en de waarheid te accepteren. Ik heb Macs, Linux en Windows-machines. Ik ben niet bevooroordeeld met alle middelen. Ze houden allen hun eigen unieke sterktes en zwaktes.

Nogmaals, als je bang bent dat conhost.exe is een virus … uitvoeren van een systeem te scannen met Malwarebytes, SuperAntiSpyware, AVG, Microsoft Security Essentials, of een vloed van andere gratis anti-virus software. Degenen die ik heb genoemd zijn enkele van de betere. Er zijn nog andere goede, maar dat zijn mijn keuze. LET OP: Het maakt hen niet het beste te maken, omdat ik hen voorstelde, doe je eigen onderzoek.

Een slimme en pragmatische synthese. Ik waardeer en ik ben het eens met alles wat je schreef;. Mijn complimenten … ..

Om wat meer overwegingen toe te voegen, stel ik voor de meer zorgen degenen om het rustig aan te doen;. De wereld is te vol met informatie en gegevens;. En waarschijnlijk de inhoud van onze machines is niet zo kostbaar dat iemand te popelen om het te stelen zijn.

Vallende binnen de firewall of het proces explorer controle paranoia, in de leeftijd van Vista en 7 (veel geavanceerder dan 2000 en XP en met een rijke architectuur, gebaseerd op gevirtualiseerde functies voor beveiliging doeleinden) kan leiden tot slapeloosheid en psychose.

Ik vertel dit omdat het kwam bij me op toen ik begon aan een aantal aangesloten OS te gebruiken, zonder diep te weten een aantal van hen ….

“Het is een volkomen legitieme executable-zolang het loopt uit de map system32 en is ondertekend door Microsoft.”

Kennis te nemen van deze zin zeer zorgvuldig. Als u conhost.exe buiten de map systeem, is er een grote kans dat het inderdaad een kwaadwillende software. Als het niet ondertekend, dan is de kans dat het schadelijk is extreem hoog.

Ik heb het tijdens het gebruik van Internet Explorer 6, ondanks het feit dat Firefox, om ReplacementDocs, een depot van het oude spel handleidingen te openen. (Ja, stom, ik weet het. Firefox kon me redden dergelijke problemen.) Toen vermoedde ik een verdacht programma dat draait op de Task Manager (ik heb het altijd geopend in het geval een dergelijke situatie gebeurt.)

Ten eerste, er legitieme Windows-programma draait, zoals dexplore.exe (Visual Studio Document Explorer), msiexec.exe (Windows Installer – Unicode) en outlook.exe (nou ja, MS Outlook,) geen van die ik ben bekend met.

Dan was er een ander bestand lopen, met een zeer lange onzinnige naam die alleen uit cijfers, die waarschijnlijk willekeurig gegenereerd. Dat was echt een grote rode alarm. Dan, Windows Defender waarschuwde me van de poging van het register te veranderen, een andere grote rode waarschuwing. Ik ontkende het onmiddellijk. De malware probeerde conhost.exe toe te voegen aan de automatische start-up lijst met bestanden. Dus ik dood het proces achteraf.

Na het proces met een zeer lange naam werd gedood werden alle 3 legitieme Windows processen en gedood. Dus ik denk dat het eerste proces ze allemaal liep.

Het controleren van creatie en modificatie tijd lijken er 5 bestanden in verband met deze malware

1. The.exe bestand met een zeer lange numerieke naam, vinden op mijn bureaublad. 2. De conhost.exe zelf, gevonden in C: \ Documents and Settings \ [gebruikersnaam] \ Application Data \ Microsoft \ conhost.exe; 3. Een log-bestand van een soort, ook met een onzinnige korte naam met nummers en alfabetten, met de bestandsextensie van 3 nummers (zoals E11E.576, 790F.247). Dit bestand is te vinden in C: \ Documents and Settings \ [gebruikersnaam] \ Application Data; 4. A.tmp file kopie van 1. en 2. (alle drie bestanden zijn hetzelfde, maar met verschillende extensies.) Mijn exemplaar begonnen met “jar_cache” gevolgd door een veel getallen. Gevonden in de map C: \ Documents and Settings \ [gebruikersnaam] \ Local Settings \ Temp; 5. Another.tmp bestand is veel groter dan alle anderen (ongeveer 2 MB in vergelijking met 170 KB van anderen), ook met een onzinnige korte naam met nummers en alfabetten.

De bestandsnamen en locaties waren uit eigen ervaring. Ze kunnen verschillende in geval. Zo zou conhost.exe in een andere map onder C: \ Documents and Settings

Gelukkig kan verwijderen gemakkelijk met System Restore worden gedaan, waarbij alle uitvoerbare bestanden te verwijderen. Zoals voor degenen back-ups in de map Temp, kunt u deze verwijderd later, misschien terwijl in de veilige modus. Temp folder moet periodiek hoe dan ook worden gereinigd, voor malware graag hun kopieën daar op te slaan.

Als u Windows Defender, het zal u helpen de malware van auto-start te voorkomen. Ik weet niet zeker wat er zal gebeuren als het zich met succes te installeren, dat wel. Het kan moeilijker te verwijderen.

Dus … Bottom line is, als ik dit op mijn Windows XP-besturingssysteem … Het is een virus? Ik vond het onder Documents and Settings / naam / datum van aanvraag / Microsoft, en het is beschrijving data is gewoon conhost.exe als ik naar de eigenschappen, en niet Console Window Host. Ik ben op zoek naar alle mogelijke stukje malware hoek, want ik heb de XP Home Security virus, en het blokkeren van Malwarebytes en al mijn browsers – ik gebruik SwiftKit Browser op dit moment online zijn. O_o, Thanks;! Logan

@Locke, Als het zich in die map vervolgens Ja, het is waarschijnlijk een virus.

Ik zal met u delen een van kostbare technieken voor het uitzoeken zoiets. Hernoem het bestand en reboot. De schoonheid van het hernoemen voorafgaand aan het verwijderen is dit: Als het een systeembestand was zul je waarschijnlijk een foutmelding tijdens de reboot, mag u niet meer dan waarschijnlijk wil. Als het een kritisch systeembestand, is het waarschijnlijk het zal niet eens opstarten. Verplaats het bestand een “in quarantaine” map (gewoon één op jezelf en a.txt file opgave waar het bestand was oorspronkelijk gevestigd te maken). Doe je voor een paar uren, dagen, weken of maanden dan kunt u zich meer zeker over het verwijderen van het. Dus wat als het een legit systeembestand en het niet opstarten? Recovery schijf zorgen voor een opdrachtprompt toegankelijk vanaf de cd. Gewoon opstarten vanaf het en naam van het bestand terug naar de oorspronkelijke bestandsnaam en je bent klaar. De opdracht is “ren” afkorting voor “hernoemen”. Voorbeeld van gebruik: “ren c: \ windows \ system32 \ conhost.exe.bak c: \ windows \ system32 \ conhost.exe” – dit zal hernoemen conhost.exe.bak om conhost.exe die is gelegen in de system32 directory, verandering parameters waar nodig. Heeft uw herstel schijf niet? Lenen, teneinde het van de productie, te verwijderen van uw harde schijf en steek hem in een andere machine via een USB-adapter ($ 20- $ 40 en kan gekocht bij BestBuy) of direct als een slaaf rijden, of gewoon gebruik maken van een live Linux CD (dat is vrij door de manier).

Wilt u een veilige surfervaring? Probeer Google Chrome (Deze browser heeft de Pwn2Own wedstrijd afgelopen 3 jaar op rij) of FireFox met de NoScript add-on. Voor degenen die niet weten over de Pwn2Own wedstrijd, het is een groot en juridische wedstrijd jaarlijks gehouden waren hackers over de hele wereld proberen om systemen te benutten. Als een hacker succesvol is, moet hij / zij bekend te maken hoe de fabrikant, zodat de fabrikant een patch kunt maken en in ruil daarvoor krijgt het apparaat / software te houden (software wordt soms vervangen met geld als het geval zou zijn voor de Chrome browser). Geniet en veilig surfen

Mooi, maar je moet weten dat er nu iets voor de gek houden het zelfde in het wild, dat is geland op mijn XP-systeem …

CONHOST.EXE-2189DF48.pf in C: \ windows \ prefetch; Zone Alarm ving hem proberen te http :: 96.6.46.19 te komen; Met de “Cur Felice Ongewenst” probeert om toegang te krijgen tot het internet; Application conhost.exe

Ik heb Norton, die stellen dat ongeautoriseerde toegang als geblokkeerd door “conhost.exe” moet ik me zorgen maken want ik heb “KMSemulator.exe” repeatly proberen om een ​​Trojan.Gen.2 te injecteren in mijn computer.

HELP !!!!; zowel mijn conhost.exe draait in windows / temp waarom is dat;? Mijn pc crashte enkele dagen geleden en bleef zichzelf steeds weer opnieuw op te starten en vanaf die tijd conhost.exe begon te rennen en het CPU-gebruik is zoals 100%, wat er zal gebeuren als ik de temp bestand of end proces te verwijderen

Ik heb precies hetzelfde probleem met conhost.exe in de Windows-map temp. Ik heb het proces beëindigd en verwijderde hij beet het gewoon opnieuw. Iemand weet hoe je de bron van het bestand revival vinden?

Hallo daar Ik heb de bron van mijn infectie gevonden na het zien dat een aantal van u hadden dit probleem … mijn probleem was http://www.microsoft.com/security/portal/Threat/Encyclopedia/Entry.aspx?name=DOS % 2fAlureon … gewoon gebruik maken van security essentials van Microsoft .. na het reinigen van uw pc … plaatst installatie pen of dvd en boot -> reparatie -> command line …. Gebruik deze commando’s bootrec / fixmbr en bootrec / fixboot bepaalde achtergrond moet het wel goed … je kunt ook gaan controleren c: \ windows \ temp \ na het uitvoeren van dat commando’s en kijk of er conhost.exe er .. als het .. verwijderen: p behulp van command del conhost.exe

Ik hoop dat het werkt: p

De term “cola” verwezen naar koolzuurhoudende dranken zoals Coca-Cola, Pepsi-Cola en R.C. Cola, is afgeleid van de kolanoot, een vroege soda toevoeging die zowel caffeine en karamelkleuring vele drankjes gemeenschappelijke ontvangen.