wat er precies is “windows 8.1 met bing”? heb ik moet bing gebruiken?

Sommige laptops en tablets nu geleverd met Microsoft’s “Windows 8.1 met Bing” besturingssysteem, iets wat je kunt zien vermeld in de technische specificaties. Maar hoe is dit anders dan Windows 8.1 – is het gebruik van Bing verplicht?

Net als veel van wat er gaande is rond Windows 8 – vooral met naamgeving – Microsoft heeft een aantal onnodige verwarring hier gecreëerd. Het goede nieuws is dat je niet echt zorgen te maken of er een apparaat wordt geleverd met Windows 8.1 met Bing of gewoon Windows 8.1.

Windows 8.1 met Bing is gewoon een andere Windows 8.1 editie, ook wel een SKU. Windows 8.1 biedt een verscheidenheid aan uitgaven, met inbegrip van de “kern” editie van Windows 8.1, Windows 8.1 Professional en Windows 8.1 Enterprise. We zullen de extra verwarring van Windows RT buiten beschouwing laten.

Eerder, de goedkoopste editie van Windows 8.1 voor pc-fabrikanten was de kern editie van Windows 8.1. Als u Windows 8.1 op hun computers omvatten, computer fabrikanten moeten een licentievergoeding betalen voor elke kopie. In het verleden heeft Microsoft aangeboden goedkopere versies van Windows – bijvoorbeeld Windows 7 Starter – te helpen computerfabrikanten lagere Windows licentiekosten op hun meest goedkope computers. Windows 7 Starter ging weg wanneer Windows 8 werd vrijgegeven, zodat Windows licentiekosten op goedkopere laptops ging.

Windows 8.1 met Bing kost $ 0 voor computerfabrikanten op hun laptops en tablets op te nemen. Dat klopt – er is geen licentiekosten bij allen. Het is zo ontworpen dat computerfabrikanten goedkope laptops zoals HP’s aangekondigde $ 200 Windows laptop kan bieden. De fabrikant kan al het geld te houden van het apparaat zonder het betalen van Microsoft een cent.

Dit $ 0 editie van Windows is alleen gratis om het systeem fabrikanten. Je kunt niet zomaar gaan downloaden Windows 8.1 met Bing en installeer het op uw eigen computer. De goedkoopste retail versie van Windows 8.1 kunt u zelf kopen is nog steeds de kern editie van Windows 8.1 op $ 120.

Windows 8.1 met Bing is alleen beschikbaar voor goedkopere apparaten. U zult Windows 8.1 te vinden met Bing op laptops kost $ 250 of minder en goedkope tablets kleiner dan negen duim. Die $ 1000 + Windows-pc’s zal moeten nog een duurdere versie van Windows zullen ze moeten betalen voor Microsoft. Er moet voldoende winstmarge om rond te gaan op duurdere apparaten, maar Microsoft is het snijden van hun marges te concurreren met Chromebooks en goedkope Android-tablets op de lage kant.

Windows 8.1 met Bing is gratis, maar het komt met een vangst. Er is één voorwaarde Microsoft oplegt aan hardwarefabrikanten hier – Windows 8.1 met Bing “wordt geleverd met Bing als standaard zoekmachine in Internet Explorer.”

Voor computerfabrikanten, betekent dit dat ze een deal met Google niet snijden om Google te bieden als de standaard zoekmachine en maak een extra winst. Om die gratis exemplaar van Windows te krijgen, zullen hun computers hebben om te komen met Bing als standaard zoekmachine – “. Windows 8.1 met Bing” vandaar

Merk op dat zelfs standaard edities van Windows 8.1 worden geleverd met Bing als de standaard zoekmachine in Internet Explorer. Dit betekent dat er eigenlijk geen functioneel verschil tussen de core versie van Windows 8.1 en Windows 8.1 met Bing – de enige beperking is dat computerfabrikanten de standaard zoekmachine niet kunnen veranderen voordat de computer aan u.

Het goede nieuws is dat er eigenlijk geen verschil tussen Windows 8.1 en Windows 8.1 met Bing voor de gebruikers. In het verleden zijn goedkopere versies van Microsoft-software is beperkt – getuige Windows 7 Starter, die niet laten u uw desktop wallpaper te veranderen, en Office Starter, die u banneradvertenties toonde tijdens het werken aan Office-documenten.

Windows 8.1 met Bing is anders. Om Windows 8.1 te veranderen met Bing in “Windows 8.1 Zonder Bing,” alles wat je hoeft te doen is het openen van Internet Explorer en verander uw standaard zoekmachine. Je bent vrij om uw standaard webbrowser te veranderen, ook. U kunt ook het hele systeem Bing search integratie uit te schakelen en zelfs verwijderen van al die full-screen Bing “Store apps,” als je wilt. Je hoeft niet eens naar een Microsoft-account te gebruiken – je kan zelfs gebruik maken van een lokale gebruikersaccount en niet aan een van Microsofts online diensten.

Windows 8.1 met Bing heeft geen beperkingen op te leggen aan u, de computergebruiker. Het voorkomt dat alleen de fabrikant van de computer uit het veranderen van de standaard zoekmachine. Als u ooit gebruikt Windows 7 Starter of Office Starter, zul je beseffen dat dit een enorme verbetering.

Nee, er is geen verschil. Dat Windows 8.1 met Bing laptop net wordt geleverd met Bing als standaard zoekmachine, net als de meeste Windows 8.1 laptops al doen.

Microsoft realiseert zich dat ze geconfronteerd met een harde strijd op de low-end met Chromebooks en goedkope Android-tablets. Voor Microsoft, een gebruiker die kiest voor een Windows 8.1 laptop of tablet beter is dan degene die een Chromebook of Android tablet kiest, zelfs als ze niet over een Windows-licentie vergoeding te maken. Microsoft zal wat winst van Bing search advertenties te maken, en ze zullen ook de mogelijkheid hebben om hun gebruikers verkoopkansen met Windows Store apps, Microsoft Onedrive opslag, Office 365 abonnementen en streaming Xbox Music.

Dus, heb je nodig om de zorg over Windows 8.1 met Bing? Helemaal niet. Het is een beetje verwarrend dat dergelijke apparaten ook worden aangeduid als “Windows 8.1 met Bing” in plaats van gewoon “Windows 8.1.” Er is geen verschil voor de eindgebruiker afgezien van het label “Windows 8.1 met Bing” verschijnen in plaats van “Windows 8.1” in de gehele het besturingssysteem.

Ik vind het zo vreemd dat MS gecreëerd deze editie, maar duwde Bing in elk installeren van 8 via de OS zoeken. Niet alleen is het standaard ingeschakeld, heb je geen mogelijkheid om zoekmachines te veranderen voor.

Denk dat ze zijn prima met het proberen dingen zoals dit nu nogmaals dat de DOJ handboeien zijn uitgeschakeld.

Een ander genie MS idee. Voer een gekapt versie van een impopulaire OS op verschrikkelijke hardware die nauwelijks kan draaien.

Een dubbele slechte ervaring voor de gebruiker en een als een grass roots ondersteuning kerel die MS versnelling duwt, zal in de achterkant van de nek in de komende paar jaar te krijgen tot ze gedumpt.

“Kunt u mijn zes maanden oud en erg traag $ 200 laptop weer op te bouwen? ‘ Nope is niet de tijd en het geld waard en het is traag want het is traag!

Concurreren met goedkope rotzooi kopen duwen meer goedkope onzin is niet van plan om te helpen.

MS moet de sub $ £ 400 (whatever) markt te verlaten. Laat dat maar aan tabletten en Chromebooks en in plaats daarvan brengen hun eigen Nexus soort lijn van laptops op bepaalde punten prijs van de benchmark voor de luie OEM’s, zoals Toshiba / Acer etc.

Crappy netbooks helemaal opnieuw. Geweldig!

Windows 8 / 8.1 is het grootste dat ooit gebeurd is voor de toename van de Apple computer verkoop.

Vergeet niet – het is nog steeds Windows Ape – met de schattige kleine nutteloze pictogrammen en het onbruikbaar desktop.

Huiskatten slapen tussen 12-20 uur per dag met de gemiddelde kat slaapt rond 13-14 uur.