ongebonden iOS 4.3.1 jailbreak beschikbaar voor Windows en Mac

Als u hebt gewacht om te upgraden naar een huidige iOS versie jailbreak, nu is het tijd om het te doen. Het werkt op elk iOS-apparaat, behalve, helaas, de vers geslagen iPad 2.

Als je nieuwsgierig bent waarom er geen iPad 2 ondersteuning; de exploit vereist een bootrom en iBoot-niveau te benutten die momenteel de iPad 2 is standhouden tegen. Voor iedereen anders, maar het is een geweldige manier om te upgraden naar 4.3.1 en te genieten van ongebonden jailbreaking. Hit de onderstaande link voor meer informatie.

Drie jaar van Pwnage (tool) [via Download Squad]

bout tijd! bedankt

nu geweldig kan ik mijn ATV2 update!

Hoe handig. Ik herstelde mijn iPod Touch gisteren, want ik heb een Android, dus er was niet een punt en de home-knop was niet perfect werkt. Omdat het herstellen bijgewerkt naar 4.3.1, kon ik niet jailbreaken als ik van gedachten veranderd. Nu kan ik als ik dat wil.

Dankzij jullie zijn de beste / werkte prima

Sinds Getting HOE geeks je hebt geleerd me zo veel ans Saved My @SS bij verschillende gelegenheden. Ik zal altijd schreeuwen uw lof

Reuzenpanda’s hebben zes vingers: vijf volledig gelede vingers en een minder flexibele duim-achtige vinger die ze gebruiken om bamboe te grijpen.